Alec Baldwin blir pappa for fjerde gang

Jubler av babylykke!

BLIR FORELDRE IGJEN: Hilaria og Alec Baldwin er i ekstase over at de venter en liten sønn til høsten. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE IGJEN: Hilaria og Alec Baldwin er i ekstase over at de venter en liten sønn til høsten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er bare åtte måneder siden Alec Baldwin (57) og kona Hilaria (32) ønsket sønnen Rafael Thomas velkommen til verden, og Carmen Gabriela (2 1/2) ble stolt storesøster.

I tillegg har Baldwin datteren Ireland (20) fra ekteskapet med «Fifty Shades of Grey»-stjernen Kim Basinger (62).

Nå avslører det lykkelige paret at de er gravide for tredje gang.

«Ireland, Carmen, Rafael, Alec og jeg er glade for å kunne dele med dere at vi utvider familien ytterligere. En liten gutt blir født til høsten», skrev yoga-instruktøren på Instagram onsdag, sammen med dette søte bildet hvor hun kysser ektemannen mens hun holder en blå teddybjørn i hånden:

 

Nyheten kommer kanskje ikke som den største overraskelsen.

I september fortalte nemlig «30 Rock»-stjernen at han nesten ikke kunne vente med å bli pappa igjen.

- Jeg vil veldig gjerne ha enda et barn med min kone. Jeg elsker henne mer enn noen ting. Jeg elsker familien vår, og er utrolig glad. Jeg har aldri tidligere vært lykkeligere i mitt liv, strålte han til People.com.

Raste ned i vekt

Bare to dager etter fødselen av sønnen Rafael viste yoga-instruktøren seg fram i undertøyet, noe hun både fikk ris og ros for.

I september avslørte Hilaria, som ammer mens hun går tur, at hun hadde gått ned hele ni kilo to og en halv måned etter at hun ble mor for andre gang.

- Jeg fødte for 10 uker siden, men jeg prøver ikke å bli kvitt babyvekten. Jeg har kommet til et stadie i livet mitt hvor jeg ikke prøver å være tynnes mulig - men hvor jeg prøver å være sunn og frisk, og jeg har funnet ut at dersom jeg ikke stresser så mye med det, så forsvinner den på en måte av seg selv, fortalte hun tl Cosmopolitan.

BLIR TREBARNSMOR: Her er Hilaria på trilletur i New York med sine to eldste barn. Foto: NTB Scanpix
BLIR TREBARNSMOR: Her er Hilaria på trilletur i New York med sine to eldste barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Chrissy Teigen vil være gravid i ett strekk gjennom 30-årene