BABYLYKKE: Nå er skuespiller Alec Baldwin og kona Hilaria Thomas foreldre til to. Her fra en filmpremiere i Madrid i fjor. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Nå er skuespiller Alec Baldwin og kona Hilaria Thomas foreldre til to. Her fra en filmpremiere i Madrid i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alec Baldwin (57) fikk en sønn

Kona avslørte navnet til den nyfødte på sosiale medier.

Publisert

SEOGHØR.NO: Alder ingen hindring!

Til tross for at det er tre år til Hollywood-legenden Alec Baldwin (57) runder 60, går han en travel småbarnsframtid i møte.

Denne uken kom nyheten om at han er blitt pappa for tredje gang. Det var hans flotte yogainstruktør-kone Hilaria Baldwin (31) som delte den gledelige nyheten med sine Instagram-følgere.

I likhet med flere nybakte kjendisforeldre, la hun ut et nærbilde av sin nyfødte sønn:

We are happy to announce the birth of Rafael Thomas Baldwin

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Den lille gutten har allerede fått navn, og ettersom Hilaria er spansk har de nybakte foreldrene nok en gang gått for et spansk-klingende navn - fra før har de nemlig datteren Carmen Gabriela Baldwin, som ble født høsten 2013.

«Det er en stor glede for oss å annonsere at Rafael Thomas Baldwin har kommet til verden», skriver Hilaria til Instagram-bildet.

Baldwin er i tillegg pappa til tenåringen Ireland Baldwin (19), som han fikk med ekskona Kim Basinger (61) i 1995.

LES OGSÅ: Denne babymagen skaper storm på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer