LIDENSKAPELIG: Katrine Moholt innrømmer at hun er en svært lidenskapelig person. Her med mannen Snorre og deres to barn Markus (12) og Evelina (8). Foto: SCANPIX
LIDENSKAPELIG: Katrine Moholt innrømmer at hun er en svært lidenskapelig person. Her med mannen Snorre og deres to barn Markus (12) og Evelina (8). Foto: SCANPIXVis mer

- Aldri vurdert skilsmisse

Katrine Moholt snakker ut om samlivet med ektemann Snorre.

SEHER.NO: Programleder og platedebutant Katrine Moholt (34) er i vinden som aldri før.

Tross kritikerslakt har hennes album "Sweethearts", som ble utgitt mandag, allerede solgt til gull, og nå nyter hun igjen suksess som programleder for "Allsang på grensen" på TV 2.

Men med alt det hun nå holder på med, innrømmer den blide tv-profilen at hun ikke får nok tid til ektemannen Snorre, skriver VG.

Likevel har hun aldri vurdert skilsmisse. Nei, da har hun heller vurdert mord...

- Jeg er en lidenskapelig person, det har jeg alltid vært. Det er alt eller ingenting, sier Moholt til VG.

Moholt og ektemann Snorre Midtun Harstad (37) har vært gift i ti år, og er fortsatt svært lykkelige sammen.

- Man må jo jobbe for et ekteskap. Det er ikke alltid like lett å få et forhold til å holde, men det verste er likegyldighet. Jeg synes det er trygghet i å krangle, da er man ikke usikker på hverandre, sier Moholt.

Men med en hektisk hverdag og to livlige barn på 12 og 8 år, innrømmer de to at det i enkelte perioder har vært litt vanskelig.

- Det har aldri vært så galt at jeg har tenkt på skilsmisse, da har jeg heller tenkt på mord, sier Katrine.

For uenigheter er en del av det å være i et forhold, mener brunetten.

- Jeg hadde ikke vært i Halden i sommer, hvis Snorre og barna hadde sagt nei. Selvfølgelig blir det noen heftige krangler, og så blir vi venner igjen før vi legger oss. Alt eller ingenting, sier hun.

LES OGSÅ: - Musikk-hevnen er søt