Kylie Jenner:

- Aldri vært så syk før

Nå røper sminkemogulen grunnen til høstens sykehusinnleggelse.

AVSLØRER: Kylie Jenner ble i høst innlagt på sykehus, og måtte derfor droppe moteuken i paris. Nå avslører hun årsaken. Foto: NTB scanpix
AVSLØRER: Kylie Jenner ble i høst innlagt på sykehus, og måtte derfor droppe moteuken i paris. Nå avslører hun årsaken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I september ble det kjent at Kylie Jenner (22) var innlagt på sykehus, og derfor ikke kunne delta på moteuken i den franske hovedstaden.

«Som dere vet skulle jeg til Paris og delta i Balmain-showet for å lansere det nye sminkesamarbeidet med Olivier. Dessverre er jeg veldig syk, og kan ikke reise», skrev hun i et lengre innlegg på Twitter.

Dagen i forveien hadde 22-åringen avslørt nyheten om samarbeidet med Oliver Rousteing, som er kreativ direktør av Balmain, så det er ingen tvil om at sykdommen kom brått på.

Flere medier, deriblant Daily Mail, skrev at innleggelsen skyldtes influensalignende symptomer. Dette skal ifølge Kylie selv ikke stemme, og nå røper hun den egentlige grunnen til innleggelsen.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Veldig syk

Ifølge E! News blir Kylies innleggelse omtalt i den nye sesongen av «Keeping Up With the Kardashians», der første episode nå er tilgjengelig for seerne. Likevel er det til en fan på sosiale medier at Kylie forklarer årsaken til at hun ble innlagt.

En fan postet nemlig nylig et innlegg på Instagram hvor hun beskriver de to første episodene av realityseriens 18. sesong. De utspinner seg i samme periode som Kylie ble syk. Innleggets kommentarfelt ble raskt fylt med spekulasjoner rundt Kylies sykdom, hvor mange hevder det er influensa, mens andre bekymrer seg for corona. Dette til tross for at hendelsen skjedde lenge før pandemien oppsto.

- For de som lurer, så hadde jeg aldri influensalignende symptomer. Jeg hadde en forferdelig streptokokk- og stafylokokkinfeksjon i halsen (blødde fra munnen og alt). Jeg har aldri vært så syk før, avslører 22-åringen selv i kommentarfeltet, ifølge E! News.

Både streptokokk og stafylokokkinfeksjoner kan, ifølge Store Medisinske Leksikon, forårsake alvorlige infeksjoner - og kan føre til blant annet lungebetennelse og hjernehinnebetennelse.

Takket for støtten

Med god hjelp fra helsepersonell gikk det heldigvis bra med «Kylie Cosmetics»-gründeren, som etter innleggelsen takket venner og fans for den enorme støtten hun mottok.

I en video delt på Instagrams historiefunksjon ga ettbarnsmoren en oppdatering rundt helsen sin, bare noen dager etter sykehusinnleggelsen.

- Jeg vil bare si tusen takk for alle de gode ordene, til vennene mine og til følgerne mine. Jeg setter stor pris på det. Jeg føler meg så mye bedre, delte hun i videosnutten, ifølge ET Online.

Flere uttrykte nemlig sin bekymring for 22-åringen, da det ikke er likt henne å avlyse arrangementer.

- Jeg er så lei meg på dine vegne. Håper du føler deg bedre snart og får all den hjelpen du trenger. Du har vært syk av og på i snart en måned nå, skrev en fan til Kylie på Twitter.

- Jeg er så bekymret for deg, det har vært en stund siden du var syk sist. Ta vare på deg selv, vi alle elsker deg og sender deg positiv energi, delte en annen.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Datteren innlagt

Dette var imidlertid ikke første sykehusbesøk Kylie hadde i fjor. I juni opplevde hun nemlig alle mødres store mareritt da datteren, Stormi Webser (2), ble hastet til sykehus.

Reality-stjernen delte da et bilde av datteren med en smokk og et teppe over seg på Instagram.

- Har tilbrakt dagen på sykehuset med barnet mitt. Hun hadde en allergisk reaksjon, men er 100 prosent ok nå, og vi er hjemme igjen. Ingenting betyr noe når slikt skjer, skrev hun til bildet.

Videre sendte hun kjærlighet til alle mødre som opplever det samme.

- Gud velsigne alle mødrene med syke barn. Jeg sender så mye kjærlighet og positiv energi i deres retning.

INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram
INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: - Var nervøs for å gå ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer