Aldri tilbake til Cæsar

Den tidligere Hotel Cæsar-stjernen avkrefter ryktene om at Jens August er på vei tilbake til serien.

Publisert
Det siste vi så av Jens August i Hotel Cæsar var at han satt strandet på en øde øy med langt hår og skjegg.


- Jeg ba om å bli drept av manusforfatterne, men de ønsket ikke å ta livet av Jens August. Jeg er blitt forespurt om et comeback flere ganger, men det ønsker jeg ikke, forteller Kim Kolstad (35) til Se og Hør.

 

I stedet har Kolstad gjort diverse småjobber – blant annet radioreklame i England. I august i fjor startet han sin nye karriere - som varebilsjåfør!

 


- Folk vil kanskje undre seg over at en av Norges største TV-stjerner kjører varebil?

 

- Det høres kanskje rart ut, men nå kjører jeg heller varebil enn å gå tilbake til Cæsar, sier skuespilleren som kjører for firmaet Asker Expressen.

 


Det er en kjent sak at pengemaskinen ”Hotel Cæsar”, med rundt 500 000 seere hver ukedag, betaler sine tv-stjerner beskjeden lønn. Økonomisk er det ikke store forskjellen på Kolstads nye tilværelse som sjåfør kontra Cæsar-skuespiller.

 

- Om jeg står på og bruker like mye tid som varebilsjåfør, er lønna den samme som i Cæsar, sier 35-åringen.

 

Karrieren som sjåfør kan dog kjapt være over for skuespilleren. I den norske filmatiseringen av boka ”Sebastians verden” er Kolstad tiltenkt hovedrollen som Sebastian.

Filmen skal etter planen gå på kino tidlig neste år.


 

- Det stemmer. Dette blir spennende, men det er ikke noe jeg ønsker å snakke om ennå, avslutter den populære varebilsjåføren.
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer