Aldri tilbake til Cæsar

Den tidligere Hotel Cæsar-stjernen avkrefter ryktene om at Jens August er på vei tilbake til serien.

Publisert
Sist oppdatert
Det siste vi så av Jens August i Hotel Cæsar var at han satt strandet på en øde øy med langt hår og skjegg.


- Jeg ba om å bli drept av manusforfatterne, men de ønsket ikke å ta livet av Jens August. Jeg er blitt forespurt om et comeback flere ganger, men det ønsker jeg ikke, forteller Kim Kolstad (35) til Se og Hør.

 

I stedet har Kolstad gjort diverse småjobber – blant annet radioreklame i England. I august i fjor startet han sin nye karriere - som varebilsjåfør!

 


- Folk vil kanskje undre seg over at en av Norges største TV-stjerner kjører varebil?

 

- Det høres kanskje rart ut, men nå kjører jeg heller varebil enn å gå tilbake til Cæsar, sier skuespilleren som kjører for firmaet Asker Expressen.

 


Det er en kjent sak at pengemaskinen ”Hotel Cæsar”, med rundt 500 000 seere hver ukedag, betaler sine tv-stjerner beskjeden lønn. Økonomisk er det ikke store forskjellen på Kolstads nye tilværelse som sjåfør kontra Cæsar-skuespiller.

 

- Om jeg står på og bruker like mye tid som varebilsjåfør, er lønna den samme som i Cæsar, sier 35-åringen.

 

Karrieren som sjåfør kan dog kjapt være over for skuespilleren. I den norske filmatiseringen av boka ”Sebastians verden” er Kolstad tiltenkt hovedrollen som Sebastian.

Filmen skal etter planen gå på kino tidlig neste år.


 

- Det stemmer. Dette blir spennende, men det er ikke noe jeg ønsker å snakke om ennå, avslutter den populære varebilsjåføren.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer