TIL TOPPS? Skal vi tro bookingselskapene og statistikken, er det TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid som stikker av med seieren i "Skal vi danse". Foto: Stella Pictures
TIL TOPPS? Skal vi tro bookingselskapene og statistikken, er det TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid som stikker av med seieren i "Skal vi danse". Foto: Stella PicturesVis mer

- Aldri sett makan til favorittstempel

Nå er rollene byttet for "Skal vi danse"-finalistene.

SEHER.NO: Lørdag er det endelig finale i høstens kanskje mest omtalte TV-program, nemlig "Skal vi danse" på TV 2, hvor Carsten Skjelbreid konkurrener mot Mia Gundersen (48).

Skjelbreid har siden første dag imponert både dommere og publikum, og er tidenes mest overlegne oddsfavoritt foran en direktesendt TV-finale av noe underholdningsprogram her i Norge.

Talsmann Kim Rud Petersen i spillselskapet NordicBet sier at de aldri har har sett en så klar favoritt før.

- Vi har aldri sett makan til klar favorittstempel foran en slik finale. Bortimot alle spill på hvem som vinner årets utgave av "Skal vi danse", har vært på Carsten Skjelbreid. Noe som igjen betyr at det kan bli en dyr kveld for spillselskapene om Carsten "The king of hips" Skjelbreid innfrir til forventningene!

Hos spillselsapet Unibet har oddstipperne sluttet å satse penger på favoritten danse-Carsten, mens Mia Gundersen virkelig er i vinden.

- Oddsen på Carsten foran lørdagens finale er nå på latterlig lave 1.10, som betyr fattige 10 kroner i gevinst på hver satsede hundrelapp. Derfor har vi den siste uken ikke fått et eneste spill på storfavoritten. Dermed er det ganske mange som tar en råsjanse på Mia, som gir hele 700 kroner tilbake for hver satsede hundrelapp, sier pressetalsmann i Unibet, Kjell Hanssen.

Hanssen forteller at rollene er totalt snudd etter at "Skal vi danse" startet i høst.

- Da konkurransen startet i september, var Mia Gundersen faktisk rangert foran Carsten Skjelbreid av våre oddssettere. Vinneroddsen på Mia var da 6.00, mens Carsten stod til 9,00 i odds. Rollene ble totalt byttet om etter første sending.

Carsten Skjelbreid har også statistikken på sin side foran lørdagens finale, og Dagbladet skrev denne uken at slike konkurranser oftest har mannlige vinnere.

Sportsankeren har imidlertid ikke noen tro på at han har fordel av åvære mann under lørdagens finale, og Mia Gundersen tror heller ikke deter så enkelt som at kvinner stemmer på det motsatte kjønn.

- Jeg tror ikke kvinner er så enkle, uttalte hun til Dagbladet på torsdag.


Her er NordicBets vinnerodds foran lørdagens "Skal vi danse":

Carsten Skjelbreid            1.10
Mia Gundersen Leliënhof    8.00

Dette skal finaleparene skal danse på lørdag:

Carsten og Elena skal danse cha cha til A View To Kill fra Duran Duran.
Mia og Glenn Jørgen skal danse cha cha til Let's Groove Tonight fra Earth, Wind & Fire.


Carsten og Elena skal danse quickstep til Everybody Loves A Lover fra Doris Day.
Mia og Glenn Jørgen skal danse slowfox til Love You I Do fra Jennifer Hudson.

Carsten og Elena skal danse shownummer til Let Me Entertain You fra Robbie Williams.
Mia og Glenn Jørgen skal danse shownummer til Perhaps Perhaps Perhaps fra The Pussycat Dolls.

"Skal vi danse"-finalen ser du på TV 2 lørdag klokka 19.30.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på s
eher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Hva er det de skjuler her?