STRÅLENDE FORELSKET: 2014 startet med noen tunge måneder for Vibeke Skofterud, men nå er hun lykkeligere og mer fornøyd enn noensinne, forteller hun til Dagbladet Magasinet. Her er skistjernen på vei til lanseringen av Moods of Norways OL-kolleksjon i 2012.  Foto: Stella Pictures
STRÅLENDE FORELSKET: 2014 startet med noen tunge måneder for Vibeke Skofterud, men nå er hun lykkeligere og mer fornøyd enn noensinne, forteller hun til Dagbladet Magasinet. Her er skistjernen på vei til lanseringen av Moods of Norways OL-kolleksjon i 2012. Foto: Stella PicturesVis mer

- Aldri opplevd å falle for noen så fort og brutalt

Ski-esset Vibeke Skofterud snakker ut om det første møtet med sin nye kjæreste.

SEOGHØR.NO: For en drøy måned siden ble det kjent at langrennsstjernen Vibeke Skofterud (34) hadde fått seg kjæreste, sykepleieren Silje Aahlberg Øyan (32) fra Stjørdal.

Vibeke stiftet først bekjentskap med sin utkårede over telefon, forteller ski-esset til Dagbladet Magasinet.

En felles venninne av de to ønsket å koble dem, men Vibeke ønsket å leve singellivet. Til slutt lot hun seg imidlertid overtale til en telefonsamtale med Silje, som er bosatt i Trondheim.

Falt på flekken

Etter å ha pratet sammen jevnlig noen uker, satte skistjernen seg på flyet til Trondheim. Den turen viste seg å snu livet på hodet for Vibeke, som torsdag meldte at hun selger Oslo-leiligheten sin for heller å pendle mellom Trondheim og gården sin i Mjøndalen.

- Jeg har aldri opplevd noe sånt. Å falle for noen så fort og brutalt. Hun hadde en fantastisk utstråling, det var helt vanvittig.

- Det var som om jeg så hvordan resten av framtida mi ville bli, der og da. Jeg bare skjønte det. Det var veldig spesielt, avslører 34-åringen om det første møtet med Silje i avgangshallen på Værnes.

NY TID: Etter å ha gått på en smell i Tour de Ski i januar bestemte Vibeke seg for å gi seg på landslaget og satse videre med Team Centric. Her er hun avbildet sammen med therese Johaug i 2012. Foto: Stella Pictures
NY TID: Etter å ha gått på en smell i Tour de Ski i januar bestemte Vibeke seg for å gi seg på landslaget og satse videre med Team Centric. Her er hun avbildet sammen med therese Johaug i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lyst på barn

De par siste månedene har hun delt en rekke bilder sammen med kjæresten på Instagram-profilen sin.

På tross av at det stormforelskede paret bare har kjent hverandre i omtrent tre måneder, har det ferske forholdet staket ut kursen videre for blondinen med de isblå øynene.

- Jeg har funnet den jeg har lyst til å dele hyggelige opplevelser sammen med, ja, dele livet med. Hun er den jeg har lett etter. Jeg ser for meg hus, bil og barn, og alt det der, fortelelr Vibeke Skofterud åpenhjertig til Dagbladet Magasinet.

LES OGSÅ: - Ble overrasket over ryktene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.