Martine Lunde:

- Aldri noe jeg kunne sett for meg

24-åringen kan hente hjem prisen som «årets programleder» under Norges aller første Reality Awards.

NY NOMINERT: Influenser og tidligere realitydeltaker Martine Lunde er med i kampen om prisen som «årets programleder» under Norges aller første Reality Awards. Foto: Tor Lindseth
NY NOMINERT: Influenser og tidligere realitydeltaker Martine Lunde er med i kampen om prisen som «årets programleder» under Norges aller første Reality Awards. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Om under fire måneder er det klart for tidenes festkveld. 12. juni står nemlig Reality Awards for tur på H3 Arena på Fornebu i Oslo hvor flere av Norges reality-kjendiser skal samles, priser skal deles ut og realitybransjen skal hedres.

I motsetning til Se og Hørs kjendisgalla og lignende arrangementer vil det derimot denne gangen være mulighet for publikum å feste med realityprofilene.

Hittil er det to realityprofiler som har blitt nominert til Reality Awards - Synnøve Skarbø (49) til «årets programleder», og Melina Johnsen (24) til «årets sitat» og «årets kvinnelige realitydeltaker». De resterende nominerte vil slippes i løpet av våren.

I dag er det imidlertid duket for nok en nominasjon, og vi kan avsløre at influenser Martine Lunde (24) har kapret til seg en nominasjon som «årets programleder».

GALLA: «Reality Awards» skal for første gang arrangeres i Norge, og Melina Johnsen er blant de nominerte. Video: Rød Løper Vis mer

Hadde aldri sett det for seg

24-åringen var selv med som deltaker i «Paradise Hotel» for tre år siden, og ikke bare fant hun kjærligheten med Aleksander Sæterstøl (23) inne på hotellet i Mexico, men hun stakk også av med seieren.

Siden den gang har karrieren til Lunde satt fart både som toppblogger og influenser, og hun har i etterkant vært deltaker i flere ulike realityprogrammer som «Farmen Kjendis» og «Skal vi danse».

I fjor høst debuterte Lunde som programleder i TV 2-programmet «Glow Up», og det er altså denne prestasjonen hun er nominert for. Tv-programmet gikk ut på å finne Norges neste makeup-stjerne, og i løpet av syv uker konkurrerte åtte deltakere i et stort spenn av utfordringer.

Da Se og Hør møter Lunde blir hun svært sjokkert over nominasjonen til Reality Awards, men legger ikke skjul på at det er stor stas.

DEBUTERTE SOM PROGRAMLEDER: I fjor høst fikk Martine Lunde bryne seg på rollen som programleder for TV 2-programmet «Glow Up». Nå er hun nominert til «årets programleder». Foto: Morten Eik.
DEBUTERTE SOM PROGRAMLEDER: I fjor høst fikk Martine Lunde bryne seg på rollen som programleder for TV 2-programmet «Glow Up». Nå er hun nominert til «årets programleder». Foto: Morten Eik. Vis mer

- Det er ganske sykt, utbryter en overrasket Lunde.

- Hvordan føles det å bli nominert?

- Det er helt sykt kult, og det er aldri noe jeg kunne sett for meg i det hele tatt, at jeg skulle bli nominert for en programlederjobb. Hadde du spurt meg om det for tre år siden da jeg satt inne på «Paradise Hotel», så hadde jeg tenkt «okei, du må ha tatt et eller annet», svarer Lunde.

UKONTROLLERT: Martine Lunde får seg en real test på kjøkkenet. Video: Rød Løper Vis mer

- Elsker utfordringer

Hun legger likevel ikke skjul på at det å være programleder for «Glow Up» er noe av det kuleste hun har gjort.

- Det var så morsomt og det var så spennende med den utfordringen. Jeg elsker utfordringer og jeg fikk utfordret meg selv skikkelig. Det å bare bli kastet inn i noe sånt, nei, det var så kult. Jeg elsket hver eneste dag på jobb, fortsetter hun.

På spørsmål om hva 24-åringen gruet seg mest til før programlederdebuten, er hun klar i sin sak.

- Manuset. Jeg er litt dårlig på manus, så i starten var jeg veldig bestemt på det at jeg skulle følge manuset, men så klarte jeg å slappe litt mer av og finne mine egne ord, og trengte såvidt manus lenger. Jeg føler egentlig at hele «Glow Up» bare var helt fantastisk, fortsetter Lunde.

KROPPSFOKUS: Programlederaktuelle Martine Lunde blir konfrontert med sin egen fortid på Instagram, og bikinibilder blir et tema. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi hadde det så gøy

Med hele 21 episoder av TV 2-programmet synes Lunde at det er vanskelig å trekke frem et spesielt øyeblikk hun husker aller best.

- Da må jeg bare si hver eneste dag med alle deltakerne, produksjonen og dommerne. Vi hadde det så gøy. Jeg savner det skikkelig, og jeg kunne gjort det hver eneste dag hvis jeg hadde hatt muligheten.

SAMLET: Her er Martine Lunde avbildet sammen med «Glow Up»-deltakerne og hoveddommerne Tomas Erdis og Dajana Tomanovic og . Foto: Thomas Andersen / TV 2
SAMLET: Her er Martine Lunde avbildet sammen med «Glow Up»-deltakerne og hoveddommerne Tomas Erdis og Dajana Tomanovic og . Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

- Hvordan synes du at du fremsto i programlederrollen?

- Jeg synes at jeg gjorde en veldig bra jobb, flirer hun og fortsetter:

- Nei, men jeg vet ikke. Jeg synes at det var veldig morsomt, og jeg pleier aldri å se på ting jeg gjør på tv, men «Glow Up», herregud! Jeg var sikkert den første som klikket meg inn når det kom et nytt program. Jeg synes det var morsomt.

Som tidligere nevnt er det 12. juni Reality Awards går av stabelen, og priser som blant annet «årets øyeblikk», «årets par» og «årets reality» skal deles ut. Ifølge produsent Niklas Kokkin-Thoresen kan man vente seg at Reality Awards blir «som Se og Hørs kjendisgalla på speed».

LES OGSÅ: Derfor gjør hun comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer