Erika Jayne:

- Aldri mer

Realitystjernen er klar i sin tale på spørsmål om hun vil gifte seg på nytt i fremtiden.

DATER IGJEN: Erika Jayne avslører at hun absolutt ikke løper til alteret med det første. Foto: Splash News / NTB
DATER IGJEN: Erika Jayne avslører at hun absolutt ikke løper til alteret med det første. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede gått ett år siden nyheten om at «The Real Housewives»-stjernen Erika Jayne (50) og ektemannen Tom Girardi (82) skulle skilles slo ned som en bombe i internasjonal presse.

Paret hadde den gang vært gift i 21 år.

I året som har gått har det vært mye skriverier om skilsmissen, og det har nærmest blitt kastet søksmål etter begge parter.

At forholdet har vært turbulent er ingen hemmelighet, og det er derfor kanskje ikke så rart at 49-åringen ikke akkurat løper til alteret igjen med det første.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Aldri!

Skilsmissen med Tom er fremdeles ikke offisielt gjennomført, men skal vi tro realitystjernen selv er det ikke et nytt ekteskap som står øverst på ønskelisten hennes. På spørsmål fra TMZ om hun er interessert i å gifte seg igjen i fremtiden, svarte hun nemlig:

- Nei, det vil jeg ikke. Aldri!

Det var imidlertid ikke det eneste tabloidnettstedet spurte om. De ville nemlig også ha svar på om hun kunne tenke seg å date en advokat igjen - som eksmannen.

- Det er et godt spørsmål. Trolig ikke. Men igjen, det kan jo hende jeg trenger gratis advokathjelp. Hvem vet? spøkte hun, og refererte trolig til det gigantiske søksmålet hun for tiden befinner seg i.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Dater igjen

At 50-åringen har kastet seg ut på datingmarkedet igjen kunne TMZ røpe tidligere denne høsten.

- «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen begynte å date for en måned siden, og hun har allerede vært på en håndfull dater med ulike menn, fortalte en kilde til nettstedet.

Ifølge nettstedets kilder bruker ikke 50-åringen noen form for datingapper, men blir i stedet spleiset med lokale menn av vennene sine.

Videre skrev TMZ at Jayne tester markedet med flere forskjellige menn for å se om hun kan finne gnisten. Noen av dem skal også jobbe innenfor underholdningsbransjen, i likhet med henne selv.

LES OGSÅ: Avslører gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer