- Aldri mer Spice Girls

Victoria Beckham utelukker Spice Girls-reunion.

ET AVSLUTTET KAPITTEL: Victoria var med og kastet glans da Spice Girls-musikalen «Viva Forever The Musical» hadde premiere sommeren 2012. F.v. Mel B, Mel C, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. 
 Foto: REX/Richard Young/All Over Press
ET AVSLUTTET KAPITTEL: Victoria var med og kastet glans da Spice Girls-musikalen «Viva Forever The Musical» hadde premiere sommeren 2012. F.v. Mel B, Mel C, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1996 toppet Spice Girls hitlistene verden over med megahiten «Wannabe».

Fansen jublet derfor da Victoria Beckham (39), Emma Bunton (37), Mel B (38), Mel C (40) og Geri Halliwell (41) opptrådte sammen som Spice Girls under avslutningsseremonien til OL i London i 2012.

Siden har mange krysset fingrene for flere gjenforeninger, men det kommer åpenbart aldri til å skje.

Victoria Beckham er nemlig krystallklar på at hun aldri vil stå på scenen sammen med de andre Spice-jentene igjen.

– OL var et perfekt tidspunkt for å si «takk for alt, det var gøy, men aldri mer», sier hun i et intervju med magasinet Vanity Fair.

VERDEN JUBLET: Slik så det ut da jentene opptrådte sammen for siste gang under avslutningsseremonien til OL i London.  Foto: ALL OVER PRESS
VERDEN JUBLET: Slik så det ut da jentene opptrådte sammen for siste gang under avslutningsseremonien til OL i London. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Nå ønsker firebarnsmoren isteden å ha fullt fokus på moteimperiet sitt, og anser Spice Girls som et avsluttet kapittel.

Det har tidligere blitt hevdet at en isfront mellom Posh og Geri satte en stopper for en gjenforening.

– De snakker ikke lenger med hverandre. Geri vil på turné så fort som mulig, men vet at det er en stor risiko å dra på turné uten Victoria, har en kilde nær gruppen tidligere sagt til Daily Mirror.

LES OGSÅ: Kelly Clarkson avslørte barnets kjønn

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer