- Aldri mer forelsket

Forelskelse tilhører fortida for Odd Børretzen.

ALDRI PENSJONIST: Odd Børretzen lider av frilanskompleks og klarer aldri si nei til oppdrag. Han har flere ting på gang i sommer. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
ALDRI PENSJONIST: Odd Børretzen lider av frilanskompleks og klarer aldri si nei til oppdrag. Han har flere ting på gang i sommer. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Menneskene er aldri lykkeligere eller vakrere enn når de er forelsket, og glemmer seg selv. Jeg er nok kommet dit at jeg ikke kommer til å forelske meg igjen, sier Norges nasjonalskald Odd Børretzen (79).

I et intervju med Dagbladet er Odd åpenhjertig om at han nå føler seg for gammel til slike følelser, og skylder på den biologiske klokka.

- Folk på min alder skal jo ikke ha barn. Vi burde vært døde for lenge siden. Naturen har ikke mer bruk for oss etter at vi er ferdige med forsørgeransvaret.

Det vakte oppsikt da Odd Børretzen for et års tid siden flyttet fra sin kone gjennom 25 år, billedhuggeren Eva Bødtker-Næss (67).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer