- Aldri mer «Charterfeber»

Charter-Hilde forteller til Seoghør.no at hun følte seg uønsket av TV 3 under innspillingen av årets sesong.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hilde Skovdahl har sjarmert mange TV-tittere med sitt gode humør og blide vesen som deltaker i TV 3-serien «Charterfeber».

Nå er kanalen i full rulle med en ny sesong av reality-serien - og i utgangspunktet var ikke «Charter»-Hilde tiltenkt en rolle i programmet.

Men etter at Seoghør.no avslørte at hun ble vraket fra serien, tok seerne saken i egne hender, og truet med boikott om ikke 43-åringen fikk være med i høstens sesong, ble hun raskt hyret inn igjen av kanalen.

Da Seoghør.no møtte Skovdahl på rød løper under premieren av høstens «Charterfeber» på eksklusive Soliis i Oslo mandag kveld, fortalte hun derimot at nok er nok:

- Dette blir min siste «charter»-sesong - Aldri mer Charter på meg. Det ble litt rart ettersom de egentlig ikke ville ha meg med, og jeg følte på det der nede. Jeg har hatt det veldig gøy i de sesongene jeg har vært med, og jeg er vanligvis en type som sier ja til alt, men dette er min siste «Charterfeber», konstaterer hun overfor Seoghør.no.

Men selv om hun nå ikke blir å se på TV i forbindelse med sydenferiering, skal du ikke se bort i fra at den sjarmerende blondinen dukker opp på TV-skjermen igjen:

- Jeg er åpen for andre TV-prosjekter, og gjerne Barne-TV. Talkshow eller Barne-TV, det hadde vært gøy, avslører hun.

«Charterfeber» har TV-premiere tirsdag klokken 21:30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: «Jakten på kjærligheten»-deltaker fikk skryt for et brev han ikke skrev selv
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer