Lise Karlsnes om det å få barn:

- Aldri kjent på savnet etter barn

Lise Karlsnes snakker ærlig om valget.

ÅPNER OPP: Artist Lise Karlsnes er lykkelig i et forhold om dagen, men ønsker seg ikke barn. Det er det også en grunn til, forteller hun åpent. Foto: Espen Solli / Se og Hør
ÅPNER OPP: Artist Lise Karlsnes er lykkelig i et forhold om dagen, men ønsker seg ikke barn. Det er det også en grunn til, forteller hun åpent. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): Artist Lise Karlsnes (38) gjorde stor suksess som vokalist i gruppen Briskeby på starten av 2000-tallet. Spesielt den store hiten «Propaganda» sørget for å forevige bandets posisjon i norsk offentlighet. Låten «Wide Awake» gjorde det også bra.

Gruppen gikk i 2005 fra hverandre. I 2015 slo de seg sammen igjen, uten en altfor stor begeistring fra anmelderne. Selv om det musikalske prosjektet kanskje er lagt på hyllen, har vokalist Lise klart å holde seg i rampelyset.

Hun jobber aktivt som DJ, har designet enkelte gjestekolleksjoner, har vært med i MGP og var i 2016 å se i filmen «Burning 2». I den hektiske hverdagen har hun derimot ikke noe ønske om barn.

- Aldri kjent på savnet

Det er i et større intervju med KK at Lise Karlsnes snakker løst og fast om mange forskjellige tema. Hun røper blant annet at hun har fått seg kjæreste, uten at hun ønsker å røpe hvem det er. De er i forskjellige bransjer, sier hun.

Selv om kjærlighetslivet nå er på topp, har ikke artisten noe ønske om en fremtidig familieforøkelse.

MOTEDRONNING: Lise Karlsnes er ofte å se på rød løper, og er da alltid antrukket i moteriktige plagg. Her på Kjendisgallaen i 2016. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
MOTEDRONNING: Lise Karlsnes er ofte å se på rød løper, og er da alltid antrukket i moteriktige plagg. Her på Kjendisgallaen i 2016. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Jeg har aldri kjent på savnet etter barn. Da jeg var 14 år og foreldrene mine var nyskilt, var jeg ganske bestemt på at jeg aldri skulle gifte meg og aldri få barn. Jeg hadde opplevd en så stor skuffelse i livet. Jeg er nok ikke like absolutt på det lenger, men jeg trekker jo på årene, sier hun og fortsetter - etter å ha tenkt seg litt om:

- Jeg har endret meg mye på ti år, og kanskje endrer jeg meg de neste ti årene også, men man kan jo ikke få barn når man er i 50-årene, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

I’m a denim girl at heart💙⚓️ #denimlikethis

Et innlegg delt av Lise Karlsnes (@lisekarlsnes)

Artisten ønsker derfor å heller bruke tid på barna hun allerede har i livet sitt. Hun ble nylig tante, da hennes lillesøster Mari ga liv til en liten gutt.

- Planen min er å bli verdensmester i «tanting». Jeg vil være til stede for nevøen min, og ta ham med på opplevelser og lese eventyr for ham med barne-tv-stemmer. Vi skal bli et team, han og jeg, forteller artisten til KK.

TRENER: Kjendiskvinner trener på Elixia, Bjørvika. Mariann Jemtegård, Lise Karlsnes, Nora Farah, Pia Lykke, Synnøve Skarbø... Vis mer Vis mer

Fått seg hund

Kjæresten Lise har nå, har hun hatt i noen år. Sist hun var i et offentlig kjent forhold er noen år siden. I desember 2014 kunne Se og Hør imidlertid skrive at det var slutt mellom henne og den britiske kjæresten Christopher Wareing.

- Det stemmer at forholdet har vært avsluttet for en stund siden. Men noe mer utover det har jeg ikke å komme med, sa Lises manager Elly Joys Røang den gang.

Selv om hun ikke ønsker seg barn i overskuelig fremtid, har Lise Karlsnes fått seg en hund. Det kunne hun fortelle i et intervju med Dagbladet tidligere i vår.

- Nei, jeg har ikke barn, men jeg har fått meg hund - en irsk setter. Den er to år og krever mye mosjon. Jeg har vært med på jakt noen ganger, og vurderer faktisk å ta jegerprøven, fortalte Karlsnes.

Til høsten blir 38-åringen aktuell i «Vår Beatles-hyllest: Love Is All You Need» sammen med blant andre Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel og Atle Pettersen.

Showet skal gå på Chat Noir, og skal hylle den klassiske katalogen med låter det britiske bandet produserte.

LES OGSÅ: Hastet til sykehus med nakkebrudd