Lise Karlsnes om det å få barn:

- Aldri kjent på savnet etter barn

Lise Karlsnes snakker ærlig om valget.

ÅPNER OPP: Artist Lise Karlsnes er lykkelig i et forhold om dagen, men ønsker seg ikke barn. Det er det også en grunn til, forteller hun åpent. Foto: Espen Solli / Se og Hør
ÅPNER OPP: Artist Lise Karlsnes er lykkelig i et forhold om dagen, men ønsker seg ikke barn. Det er det også en grunn til, forteller hun åpent. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Artist Lise Karlsnes (38) gjorde stor suksess som vokalist i gruppen Briskeby på starten av 2000-tallet. Spesielt den store hiten «Propaganda» sørget for å forevige bandets posisjon i norsk offentlighet. Låten «Wide Awake» gjorde det også bra.

Gruppen gikk i 2005 fra hverandre. I 2015 slo de seg sammen igjen, uten en altfor stor begeistring fra anmelderne. Selv om det musikalske prosjektet kanskje er lagt på hyllen, har vokalist Lise klart å holde seg i rampelyset.

Hun jobber aktivt som DJ, har designet enkelte gjestekolleksjoner, har vært med i MGP og var i 2016 å se i filmen «Burning 2». I den hektiske hverdagen har hun derimot ikke noe ønske om barn.

- Aldri kjent på savnet

Det er i et større intervju med KK at Lise Karlsnes snakker løst og fast om mange forskjellige tema. Hun røper blant annet at hun har fått seg kjæreste, uten at hun ønsker å røpe hvem det er. De er i forskjellige bransjer, sier hun.

Selv om kjærlighetslivet nå er på topp, har ikke artisten noe ønske om en fremtidig familieforøkelse.

- Jeg har aldri kjent på savnet etter barn. Da jeg var 14 år og foreldrene mine var nyskilt, var jeg ganske bestemt på at jeg aldri skulle gifte meg og aldri få barn. Jeg hadde opplevd en så stor skuffelse i livet. Jeg er nok ikke like absolutt på det lenger, men jeg trekker jo på årene, sier hun og fortsetter - etter å ha tenkt seg litt om:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer