Tea Kristine Broholm:

- Aldri igjen!

Åpner opp om familietilværelsen.

FORLOVET: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er forlovet. Foto: Rød Løper
FORLOVET: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er forlovet. Foto: Rød Løper Vis mer
Publisert

Realitybransjen bugner over av par som finner kjærligheten på skjermen, og allerede i høst kan man finne ut hvem som vinner «Årets Par» når Se og Hørs Reality Awards ruller ut den røde løperen.

Et av parene som fant hverandre under sin realitydeltakelse er Tea Kristine Broholm (23) og Fredrik Norum (23), som i dag er travelt opptatt med familielivet de har skapt sammen.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Innertier

Tea Kristine og Fredrik møtte hverandre under «Paradise Hotel» i 2019, og siden har det gått slag i slag for paret. I 2020 ønsket de sitt første barn velkommen, og et knapt år senere avslørte de at de hadde forlovet seg.

- Livet er skikkelig fint nå. Vi stortrives sammen og jeg synes det er helt fantastisk å være mamma. Man lærer hva livet egentlig er verdt, forteller Broholm til Reality Awards.

SOMMERPLANER: Vi tok en prat med Andreas «TIX» Haukeland om sommerplanene og gjensynet med Efendi. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea. Vis mer

Selv om hun gjorde en god figur i realityprogrammet under sin deltakelse, var hun nok også en litt utypisk deltaker. Hun var nemlig tilstede under AUF's sommerleir på Utøya i 2011, og har i ettertid vært åpen om hvordan det har preget henne.

- Man blir frarøvet barndommen og ungdomstiden når slikt skjer, og man går inn i en litt mer voksen tankegang når man forstår at livet dessverre er fylt av bekymringer og tragedier også.

Tett på pandemien

Hun var derimot ikke nevneverdig bekymret for hvordan tilværelsen etter «Paradise Hotel» skulle bli. Hun gjorde seg ferdig med utdannelsen etter TV-deltakelsen, og tok fagbrevet i helsefag under svangerskapet.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Jeg har jo en stilling i helsevesenet, og jobbet hardt under pandemien. Sett i ettertid, skjønner jeg ikke hva i allverden som skjedde. Og jeg håper virkelig ikke det blir å gjenta seg. Det ville blitt et slag i ansiktet for alle.

Ikke mer «Paradise»

Selv om Broholm har mye å takket realityprogrammet for, er hun fast bestemt på at hun ikke blir å delta i lignende konsepter flere ganger.

- Aldri. Kanskje noe annet, men ikke i den gaten der. Nå har jeg en ordentlig jobb, og jeg opplever at mye av det, er fake. Det vil jeg ikke være en del av.

Hun legger også til at selv om hun er en offentlig person, var det heller aldri et alternativ å jobbe som influenser på fulltid.

- Nei, det vil jeg ikke være. Det kunne jeg aldri tenke meg.

PARADISE HOTEL: En av deltakerne tok kontakt med produksjonen og ba dem klippe bort sengekos med en annen deltaker. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Hun legger heller ikke skjul på at hun tidvis synes det er trist at det alltid er noen som skal påpeke det hun driver med, og legger til at selv om det er mye kjærlighet i innboksen, er det de tilbakemeldingene som er negativt ladet hun tar til seg.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Det er irriterende og sårt at noen alltid skal mene hvordan vi er som foreldre, bare fordi vi har gjort det vi har gjort. For vårt barn, er vi verdens beste foreldre.

Selv om hun snakker varmt om foreldrerollen, øyner man ikke en familieforøkelse med det første.

- Nei, det venter vi med. Jeg har ikke sovet på to år. Det må på plass først.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: Skal ta det veldig seriøst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer