Tea Kristine Broholm:

- Aldri igjen!

Åpner opp om familietilværelsen.

FORLOVET: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er forlovet. Foto: Rød Løper
FORLOVET: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er forlovet. Foto: Rød Løper Vis mer
Publisert

Realitybransjen bugner over av par som finner kjærligheten på skjermen, og allerede i høst kan man finne ut hvem som vinner «Årets Par» når Se og Hørs Reality Awards ruller ut den røde løperen.

Et av parene som fant hverandre under sin realitydeltakelse er Tea Kristine Broholm (23) og Fredrik Norum (23), som i dag er travelt opptatt med familielivet de har skapt sammen.

Innertier

Tea Kristine og Fredrik møtte hverandre under «Paradise Hotel» i 2019, og siden har det gått slag i slag for paret. I 2020 ønsket de sitt første barn velkommen, og et knapt år senere avslørte de at de hadde forlovet seg.

- Livet er skikkelig fint nå. Vi stortrives sammen og jeg synes det er helt fantastisk å være mamma. Man lærer hva livet egentlig er verdt, forteller Broholm til Reality Awards.

Selv om hun gjorde en god figur i realityprogrammet under sin deltakelse, var hun nok også en litt utypisk deltaker. Hun var nemlig tilstede under AUF's sommerleir på Utøya i 2011, og har i ettertid vært åpen om hvordan det har preget henne.

- Man blir frarøvet barndommen og ungdomstiden når slikt skjer, og man går inn i en litt mer voksen tankegang når man forstår at livet dessverre er fylt av bekymringer og tragedier også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer