SLÅR TILBAKE: - Nei, nei, nei. Aldri i verden om jeg dater henne, sier Lindsay Lohan om den siste tidens romanserykter. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: - Nei, nei, nei. Aldri i verden om jeg dater henne, sier Lindsay Lohan om den siste tidens romanserykter. Foto: All Over Press Vis mer

- Aldri i verden om jeg dater henne!

Superstjernen nekter å godta de ferske romanseryktene.

SEHER.NO: Denne uka kom nyheten om at skuespiller Lindsay Lohan (23) skal ha funnet lykken igjen. De nye ryktene forteller at 23-åringen, som tidligere var sammen med DJ'en Samantha Ronson, har innledet et forhold den 36 år gamle kvinnelige fotografen Indrani. De to skal ha møtt hverandre på en photoshot i fjor høst.

Nå slår Lohan tilbake mot romanseryktene.

- Nei, nei, nei. Aldri i verden om jeg dater henne, sier hun til US Magazine.

Indrani, som opprinnelig heter Julia I. Pal-Chaudhur, klarte ikke helt å stoppe rykteflommen ved å uttale at hun og Lindsay har vært mye sammen den siste tiden. Men det var hennes businesspartner, Markus Klinko, som for alvor «la gullegget».

- Lindsay og Indrani har datet siden vi tok bilder av henne sist høst. Jeg har sett dem på dater, og jeg har sett at de har «hatt seg». Indrani har god innflytelse på Lindsay. Hun er det motsatte av en partyjente, hun er mer en kunstner - og ikke en typisk jente for Lindsay Lohan å gå ut med, sa Klinko.

Paret skal også ha blitt observert på en rekke dater i Los Angeles. I tillegg skal de nylig ha bodd sammen på Lohans hotel.

Men kjærester, det er de altså ikke, ifølge «Mean Girls»-stjernen Lohan.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ok..når sluttet jeg å være ok?