- Aldri i livet om han hadde gjort det for ett år siden

Vennene mener Aksel Hennie har endret innstilling etter at han ble sammen med Tone.

STRÅLER SAMMEN: Ifølge kilder ukebladet Her og Nå har snakket med, har Tone Damli Aaberge hatt en positiv innvirkning på skuespillerkjæresten Aksel Hennie når det gjelder mediene og livet i rampelyset.  Foto: Stella Pictures
STRÅLER SAMMEN: Ifølge kilder ukebladet Her og Nå har snakket med, har Tone Damli Aaberge hatt en positiv innvirkning på skuespillerkjæresten Aksel Hennie når det gjelder mediene og livet i rampelyset. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Siden de offentliggjorde deres forhold under Filmfestivalen i Haugesund for ett år siden, har popstjernen Tone Damli Aaberge (22) og skuespillerstjernen Aksel Hennie (34) vært et av Norges heteste kjendispar, og er stadig oftere å se hånd i hånd på den røde løperen.

Det å snakke med pressen og vise seg på offentlige tilstelninger har imidlertid ikke bestandig vært Hennies «greie», og «Max Manus»-stjernen har tidligere fremstått svært skeptisk til mediene og rampelyset.

Ifølge venner av skuespilleren har dette endret seg totalt etter at han ble sammen med Tone for litt over ett år siden, skriver Her og Nå. 

Popstjernekjæresten er nemlig godt vant med å være i medienes søkelys, og har vært en av det norske folks store yndlinger helt siden deltagelsen i «Idol» i 2005.

Og «I Love You»-sangerinnen ser ut til å ha hatt en god innvirkning på sin tidligere så medieskye samboer. 

- Han har endret innstilling etter at han ble sammen med Tone. Hun har lært ham mye om hvordan man bør fremstå. Nå er han både mer tolerant, tålmodig og åpen. Før var han mer knallhard, sier en kilde nær paret til Her og Nå.

Stjerneparet har vært på en rekke premierer og fester de siste månedene, som under Oslo Fashion Week, hvor de smilende stilte opp på bilder og intervjuer.

- Jeg synes hun ser helt fantastisk ut. Hun ser helt fantastisk ut alltid! sa en strålende blid Aksel om kjærestens klesstil til Seher.no under åpningen.


Se Tone og Aksel på åpningen av Oslo Fashion Week nederst i saken!
 
At skuespillerstjernen har blitt mer medie-tolerant er også svært tydelig for vennene.

- Det hadde aldri i livet Aksel gjort for ett år siden, sier kilden videre.

Medierådgiver Trond Albert Skjelbred tror det er flere grunner til at Aksel har fått en annen holdning til det å være i rampelyset.

- Man trives best med fokus på seg selv når man har det bra i livet. Det virker som om Aksel Hennie har det fint nå, og da tar han også medieutfordringene på strak arm. Kanskje han også har fått litt medierådgivning av sin medieproffe kjæreste, sier Skjelbred til Her og Nå.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Nå skal jeg begynne med pole-dancing

Se Tone og Aksel på åpningen av Oslo Fashion Week nedenfor:


[obj:media:8813]