Christine Koht:

- Aldri hatt så lyst til å leve som nå

Christine Koht deler nytt, åpenhjertig innlegg fra sykehuset.

FORANDRET: Christine Koht har forandret seg under behandlingen hun får mot kreften. Nå deler hun tanker om hvordan hun ikke kjenner igjen seg selv. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Christine Koht har forandret seg under behandlingen hun får mot kreften. Nå deler hun tanker om hvordan hun ikke kjenner igjen seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden den folkekjære komikeren og tv-profilen Christine Koht (52) i januar fortalte at hun er alvorlig kreftsyk, har Koht holdt følgerne sine jevnlig oppdatert på hvordan det går med henne, og har flere ganger delt åpenhjertige innlegg i sosiale medier.

I slutten av september fortalte hun blant annet at hun lærte seg å gå for fjerde gang etter å ha ligget i koma, og tirsdag kveld oppdaterer hun følgerne sine igjen.

«Jeg får helt sjokk hver gang jeg ser meg i speilet», skriver hun innledningsvis.

«Jeg ser ikke ut sånn jeg føler jeg gjør inni meg. Men som Pernille sier «er det mye bedre å være tykk og levende enn tynn og død». For 1000 milligram kortison hver dag i to måneder, og så trappe ned, reddet livet mitt», fortsetter hun.

Koht skriver videre at hun alltid har kjent sterk livsglede, men forklarer at hun aldri har hatt så lyst til å leve som nå. Dette er noe hun forteller til legen sin hver dag, at han må passe på henne, så hun kan leve videre.

Oppdaterer følgerne

Den folkekjære komikeren takker også det norske helsevesenet og alt de gjør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer