POPULÆR GJENG: F.v. Sondre Aasen (Lille Jens), Terje Naudeer (Roland), Sebastian Warholm (Robin), Edward Schultheiss (Kim), Line Verndal (Marit) og Elvira Haaland (Iris) under førpremieren på Himmelblå. Siden den gang har de blitt kjente fjes.  Foto: SCANPIX
POPULÆR GJENG: F.v. Sondre Aasen (Lille Jens), Terje Naudeer (Roland), Sebastian Warholm (Robin), Edward Schultheiss (Kim), Line Verndal (Marit) og Elvira Haaland (Iris) under førpremieren på Himmelblå. Siden den gang har de blitt kjente fjes. Foto: SCANPIXVis mer

- Aldri hatt mål om å bli kjendis

Men nå ses hun av over én million mennesker hver uke…

SEHER.NO: Line Verndal (36) har opplevd mer suksess en de fleste kan drømme om etter gjennombruddet med NRK-serien Himmelblå, som denne søndagen trakk 1,1 milloner seere.

Men Line selv har aldri hatt ambisjoner om å bli en kjendis.

- Det har aldri vært noe mål for meg å bli kjendis. Jeg har bare hatt lyst til å få jobbe som skuespiller, få utfordringer og utvikle meg videre, sier Line Verndal til Hjemmet.
- Men jeg blir selvsagt glad for at folk liker det jeg gjør. Og det å bli et navn gjør det forhåpentlig enklere for meg å få flere jobber, sier Verndal.

Og at interessen for Verndal har eksplodert er det ingen tvil om.

Et søk i Atekst der flere av de største avisene i landet er representert ble det i 2006 skrevet 6 artikler om Line Verndal, i 2007 hadde antallet økt til 25 og i 2008 var hun nevnt hele 93 ganger.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fikk gravid-råd av "Marit"