Camila Cabello:

- Aldri hatt en verre dag på stranden

Har fått nok.

SLÅR FRA SEG: Camila Cabello blir stadig fotografert. Nå slår hun tilbake. Foto: Splash News / NTB
SLÅR FRA SEG: Camila Cabello blir stadig fotografert. Nå slår hun tilbake. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Hver gang jeg har vært på denne strandklubben i Miami blir jeg fotografert, på en eller annen måte vet de at jeg er der, og tar bilder av meg i bikini hver eneste gang. Og jeg har følt meg super sårbar og uforberedt».

Slik startet artist Camila Cabello (25) et Instagram-innlegg i helgen, hvor hun tydelig har fått nok.

Oppgjør

«Jeg har brukt bikinier som har vært altfor små, ikke tenkt noe over hvordan jeg ser ut. Men så ser jeg bilder av meg selv på nettet og kommentarer og blir så lei meg», fortsetter «Havana»-sangeren.

Den unge stjernens innlegg kommer bare kort tid etter at enkelte medier publiserte bilder av henne i bikini, noe hun nå naturligvis har sett seg lei av.

- Fikk ikke puste

Cabello legger heller ikke skjul på at hun føler på presset kvinner føler på når det gjelder hvordan man skal se ut.

«Det er en kultur som har blitt så vant til et bilde av hvordan en «sunn» kvinnes kropp ser ut. Men det er virkelig ikke sånn for alle kvinner», fortsetter hun.

«I dag hadde jeg ny bikini, en skikkelig søt en, tok på meg lipgloss og spiste ikke noe stort før jeg skulle i havet fordi jeg visste at det ville være som en hersens fotoshoot. Jeg holdt magen inn så hardt at magemusklene verket og jeg nesten ikke fikk puste», avslører stjernen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.