Camila Cabello:

- Aldri hatt en verre dag på stranden

Har fått nok.

SLÅR FRA SEG: Camila Cabello blir stadig fotografert. Nå slår hun tilbake. Foto: Splash News / NTB
SLÅR FRA SEG: Camila Cabello blir stadig fotografert. Nå slår hun tilbake. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Hver gang jeg har vært på denne strandklubben i Miami blir jeg fotografert, på en eller annen måte vet de at jeg er der, og tar bilder av meg i bikini hver eneste gang. Og jeg har følt meg super sårbar og uforberedt».

Slik startet artist Camila Cabello (25) et Instagram-innlegg i helgen, hvor hun tydelig har fått nok.

UHELDIG: Den internasjonale stjernen Camila Cabello gjestet live-programmet «The One Show», og klarte å tilby seerne en uheldig puppeglipp. Video: BBC / TikTok / Rød Løper Vis mer

Oppgjør

«Jeg har brukt bikinier som har vært altfor små, ikke tenkt noe over hvordan jeg ser ut. Men så ser jeg bilder av meg selv på nettet og kommentarer og blir så lei meg», fortsetter «Havana»-sangeren.

Den unge stjernens innlegg kommer bare kort tid etter at enkelte medier publiserte bilder av henne i bikini, noe hun nå naturligvis har sett seg lei av.

- Fikk ikke puste

Cabello legger heller ikke skjul på at hun føler på presset kvinner føler på når det gjelder hvordan man skal se ut.

«Det er en kultur som har blitt så vant til et bilde av hvordan en «sunn» kvinnes kropp ser ut. Men det er virkelig ikke sånn for alle kvinner», fortsetter hun.

«I dag hadde jeg ny bikini, en skikkelig søt en, tok på meg lipgloss og spiste ikke noe stort før jeg skulle i havet fordi jeg visste at det ville være som en hersens fotoshoot. Jeg holdt magen inn så hardt at magemusklene verket og jeg nesten ikke fikk puste», avslører stjernen.

BIKINI: Elizabeth Hurley får kritikk for bikinibildene hun legger ut på Instagram. Kritikken går på hvem som står bak kameraet når bildene blir tatt. Vis mer

Videre forklarer hun at hun nesten ikke smilte og var konstant selvbevisst mens hun var på stranden, fordi det var fotografer rundt henne hele tiden.

«Jeg visste jeg så bra ut på bildene og følte meg vellykket, men likevel så har jeg aldri hatt en verre dag på stranden», fortsetter artisten.

25-åringen skriver avslutningsvis at hun skulle ønske hun var syv år igjen, da hun var glad, spøkefull og følte seg fri på stranden.

Hylles

I kommentarfeltet slår stjernas 61 millioner følgere ring rundt henne, og sender kjærlige meldinger. Enkelte trekker også frem hvor viktig innlegget til Cabello er.

«Jeg er så lei meg, men samtidig er jeg så takknemlig for at du uttaler deg om det. Du er en fantastisk sjel», skriver en følger.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

«Så ekte det kan bli. Takk for at du deler dette med verden. Jeg er så lei meg for at du måtte oppleve dette, men at du klarer å kommunisiere dette og følelsene dine vil hjelpe så mange. En ekte dronning», skriver en annen.

Innlegget har i skrivende stund fått godt over en million likerklikk.

LES OGSÅ: Deler ærlig bilde: - Du er bra nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer