Kim Kardashian:

- Aldri hatet noen så mye

Kim Kardashian har fått fansen på nakken. NB: Spoiler!

I HARDT VÆR: Kim Kardashian befinner seg i hardt vær etter hun kom til skade for å dele noe hun ikke burde på sosiale medier. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB
I HARDT VÆR: Kim Kardashian befinner seg i hardt vær etter hun kom til skade for å dele noe hun ikke burde på sosiale medier. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Kim Kardashian (41) har stått i utallige stormer opp gjennom årene. Helt fra en intim video ble lekket i 2002 har hun vært på «alles» lepper, og har ikke mindre enn 274 millioner følgere på Instagram.

Og med så mange følgere skal det ikke mye til før man tråkker noen på tærne, noe 41-åringen ser ut til å ha gjort nå, ifølge Ekstra Bladet.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Tabbet seg ut

Nylig kom den tidligere «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen til skade for å poste noe på bildedelingstjenesten som fikk fansen i harnisk.

Da hun satt å så den nyeste «Spider-Man»-filmen, «No Way Home», bestemte hun seg for å legge ut en Instagram Story. Det hun imidlertid ikke tenkte på var at hun kom til skade for å avsløre slutten av filmen. På tampen av den nye superheltfilmen dukker nemlig tidligere «Spider-Man»-stjerner Toby Maguire og Andrew Garfield opp.

Det var det øyeblikket Kardashian dokumenterte med mobilen, før hun tilsynelatende innså tabben og slettet de to innleggene kort tid etter at hun hadde lagt dem ut.

Det var imidlertid for sent, da mange av hennes millioner av følgere allerede hadde fått med seg den avslørende posten.

Og det har fått fansen til å frese på Twitter.

«Jeg følger ikke engang Kim Kardashian, og i det øyeblikket jeg bestemmer meg for å se Instagram-storyen hennes har hun bokstavelig talt postet DEN spoileren fra 'Spider-Man'. Jeg har aldri hatet noen så mye før», skriver en illsint fan.

«Jeg har skjermet meg selv for alt 'Spider-Man'-relateret på sosiale medier, så jeg skulle unngå spoilere før jeg skal se filmen i morgen …. Og så poster Kim Kardashian en kjempe jævla spoiler på sin Instagram», skriver en annen.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Anklaget for å kopiere

Dette er imidlertid ikke første gang kritikken hagler rundt 41-åringen.

Tidligere i år lanserte hun nytt undertøy under sitt eget merket, SKIMS. I kampanjen stilte ingen ringere enn storesøster Kourtney (42) og supermodell Megan Fox (35) opp til lettkledde undertøysbilder.

Det skulle ikke ta lang tid før bildene gikk som en farsott over Internett, men de tiltrakk seg ikke bare positiv oppmerksomhet.

Kritikken strømmet nemlig inn fra flere, og Kardashian ble anklaget for å ha kopiert ideen fra en tidligere kampanje.

Det opplyste blant andre The Independent.

LES OGSÅ: - Hvor er Kourtney?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer