Billie Eilish:

- Aldri gjort noe som dette

De nye bildene av artisten har fått ellevill respons det siste døgnet.

OVERRASKER: Billie Eilish pryder forsiden på britiske Vogue, og viser frem noe som tidligere var hemmelig. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
OVERRASKER: Billie Eilish pryder forsiden på britiske Vogue, og viser frem noe som tidligere var hemmelig. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at Billie Eilish (19) er en av nåtidens aller største artister. Helt siden debutalbumet kom ut i 2019 har hun nemlig fått en solid fanskare, og blir hyppig hyllet av folk i alle aldere verden rundt.

Med sitt neongrønne og svarte hår, og silkemyke stemme, har hun toppet hitlister og satt flere rekorder de siste årene. Senest ble stilforvandlingen hennes, da hun farget den tofargede manken blond, historisk.

Instagramkontoen Pop Faction hevdet nemlig at Eilish på rekordtid - seks minutter - dro inn én million likerklikk.

Nå har hun dratt inn millioner av likerklikk igjen - denne gang for en forside.

UENIGE: Hvilken farge har denne skoen? Billie Eilish' fanskare klør seg i hodet. Bilder: Billie Eilish / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Fikk endelig se den!»

19-åringen og hennes nye, blonde manke pryder nemlig forsiden av britiske Vogue i juni, og har i den anledning delt bildene på sin egen Instagram-profil allerede nå. Samlet har bildene det siste døgnet fått godt over 52 millioner likerklikk.

Det er imidlertid ikke de blonde lokkene som får mest oppmerksomhet på sosiale medier. På bildene kan man nemlig se hennes tidligere «hemmelige» tatovering - til stor glede for mange.

I fjor røpet nemlig 19-åringen at hun hadde skaffet seg en tatovering. Overfor Vanity Fair avslørte hun imidlertid at hun ikke kom til å vise den fram for fansen.

- Jeg fikk en tatovering, men du får aldri se den, sa hun den gang.

Nå kan det se ut til at Eilish har endret mening. Den store tatoveringen, som er plassert på artistens høyre hofte, er nemlig godt synlig på Vogue-bildene.

«Herregud, det er den hemmelige tatoveringen!!» skriver en følger i kommentarfeltet.

«Er det tatoveringen hennes?!?!?!» skriver en annen i store bokstaver.

«Vi fikk endelig se den!», påpeker en tredje.

PROVOSERER: Et cover av magasinet Vogue med Kamala Harris på forsiden fikk flere til å reagere. Vis mer

- Aldri gjort noe som dette

Bildene, som viser artisten i korsett og høye strømper, kom kanskje overraskende på for mange. Det er nemlig svært ulikt det vi tidligere har sett fra artisten.

- Jeg har bokstavelig talt aldri gjort noe som dette. Du vet, bortsett fra når jeg er alene og greier, forteller hun til Vogue om forsiden.

19-åringen forholder seg imidlertid fremdeles taus om tatoveringen, men forteller gladelig om forvandlingen, og hennes nye «mantra».

- Det handler om å føle seg bra. Hvis du vil operere deg, operer deg. Hvis du vil bære en kjole som noen mener du ser for stor ut til å ha på deg, drit i det - hvis du føler at du ser bra ut, ser du bra ut, legger hun til.

LES OGSÅ: - Vogue-redaktørens oppførsel er frekk og uhøflig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer