Erika Jayne:

- Aldri før vært så desperat

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen står midt oppe i en stor livskrise.

LIVSKRISE: For litt over ett år siden skilte Erika Jayne seg fra ektemannen Tom Girardi. Foto: Felipe Ramales/SplashNews.com/NTB
LIVSKRISE: For litt over ett år siden skilte Erika Jayne seg fra ektemannen Tom Girardi. Foto: Felipe Ramales/SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert

Mot slutten av november 2020 kom nyheten om at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (50) og ektemannen gjennom 21 år, Thomas Girardi (82), skulle skilles.

Det ble starten på et mareritt for realityprofilen - som knapt én måned etter skilsmissen ble saksøkt og anklaget for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger. I tiden etter ble flere søksmål levert.

Jayne har benektet anklagene, og ble i januar avskjediget i ett av søksmålene mot henne og eksmannen, ifølge E! News.

Nå, litt over ett år etter at søksmålene begynte å renne inn, gir hun en oppdatering på hvordan det går.

Mener hun er syndebukken

Det er til E! News «Daily Pop» at Jayne snakker ut om hvordan hun har det. Der snakker hun blant annet om hvordan hun selv tror hennes navn havnet på søksmålene - som også omfattet eksmannen og hans advokatfirma.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Du vet, når de ikke klarer å komme gjennom til mannen, snur de seg mot partneren hans. Og det er nettopp det jeg tror har skjedd. Jeg mener jeg har fått oppmerksomhet som var ment for andre folk. Og da mener jeg folk - ikke bare én person - men folk, sier Jayne til nettstedet, og fortsetter:

- Jeg har tatt et slag for mange mennesker, og jeg har blitt tråkket på offentlig når andre skulle blitt det i stedet.

Selv mener hun at rettsdramaet har blitt forsterket og forlenget fordi hun er en offentlig person. Hadde det bare vært eksmannens navn på papirene, mener hun saken hadde vært over for lengst.

Verste tiden i livet

Jayne har flere ganger tidligere vært åpen om at tiden etter skilsmissen har vært brutal og tøff. I en episode av «Real Housewives of Beverly Hills» sa hun blant annet at skilsmissen er mer komplisert enn noen av eksparets bekjente aner.

- Det er så mange lag i denne skilsmissen. Det er så jævla komplisert. Det er veldig vanskelig å forklare, sa hun i episoden.

Overfor E! News beskriver hun det siste året som «den mørkeste tiden i livet».

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Jeg har aldri før i livet vært så desperat og redd. Så usikker og flyktig. Jeg har vært sint, jeg har vært lei meg, jeg har vært glad og jeg har vært alt. Det har virkelig utfordret meg, sier hun.

Mange faktorer

Slik Jayne selv har fortalt, ble skilsmissen med eksmannen svært komplisert. Det hele startet da søksmålet fra advokatfirmaet Edelson PC ble levert i desember 2020.

Firmaet saksøkte Jayne og Girardi på vegne av en rekke familier til ofrene i flyulykken med Boeing-flyet Lion Air 610, der alle 189 om bord gikk bort.

I dokumentene ble det beskrevet hvordan eksparet angivelig har underslått midler som skulle hjelpe familiene til ofrene. Pengene det er snakk om skulle gå til blant annet enker og foreldreløse barn, men eksparet blir beskyldt for å ha brukt pengene til å finansiere det som ble beskrevet som en «overdådige livsstil».

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

Men det stoppet ikke der. Få måneder senere ble situasjonen mer avansert.

I februar 2021 ble Thomas Girardi underlagt et vergemål grunnet tap av korttidshukommelse. I mars ble det kjent at han var blitt diagnostisert med alzheimer og demens. Det kom frem i retten, ifølge Los Angeles Times.

LES OGSÅ: Kjendisdatteren med stikk til faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer