Megan Fox og Machine Gun Kelly:

- Aldri føltes som en kjæreste

Svarer på bryllupsryktene.

STJERNEPAR: Machine Gun Kelly og Megan Fox. Foto: Matt Winkelmeyer/AFP/NTB
STJERNEPAR: Machine Gun Kelly og Megan Fox. Foto: Matt Winkelmeyer/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Megan Fox (36) og Machine Gun Kelly (32), hvis virkelige navn er Colson Baker, har stått for mange overskrifter helt siden de forlovet seg i januar i år.

Det omdiskuterte paret har siden den gang fått oppmerksomhet for oppsiktsvekkende utsagn, for eksempel at de drikker og bærer smykker av hverandres blod.

Den siste tiden har det blitt spekulert i om paret har blitt smidd i hymens lenker i all hemmelighet, ettersom Kelly omtalte Fox som sin kone under en opptreden på Billboard Music Awards forrige måned.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien underVideo Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

- Universet vil åpne opp

Kelly satte nok en gang fyr på ryktene da han igjen kalte skuespilleren for kona si i dokumentaren «Machine Gun Kelly's Life In Pink».

Stjernene selv har verken bekreftet eller avkreftet om et bryllup har funnet sted - før nå.

Under premieren av «Machine Gun Kelly's Life In Pink» nylig, forklarte nemlig artisten hvorfor han omtaler forloveden som sin ektefelle.

FORLOVET: 7. juni kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise hadde forlovet seg med Durek Verrett, og dagen etter uttalte datteren Leah Isadora Behn seg for første gang om forlovelsen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke Vis mer

- Når vi snakker om titler, så har det aldri føltes som en kjæreste. Det er virker for ungdommelig med tanke på dybden av forholdet vårt, delte han med Entertainment Tonight.

«Transformers»-stjernen fortalte videre at de skal gifte seg når det føles riktig.

- Han har alle kallenavnene. Nei, vi er ikke gift, vi vet ikke når det skjer. Han er på turné i år. Når det er meningen at det skal skje kommer universet til å åpne opp og gi oss plass til å gjøre det, sa hun til nettstedet.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

At «Emo Girl»-sangeren har mange kreative kallenavn for Fox på lur, er ingen hemmelighet. Han har tidligere referert til forloveden som hans «tvillingflamme» og «eterisk lysvesen» på sosiale medier.

- Beruset av kjærlighet

Det var under et tre Kelly bestemte seg for å gå ned på ett kne. Tidligere i år delte Fox det romantiske øyeblikket med sine over 23 millioner følgere.

«I juli 2020 satt vi under dette banyantreet. Vi spurte om magi. Vi ante ikke at smerten vi skulle møte sammen i løpet av en så kort, frenetisk tid», skrev 38-åringen til videosnutten.

«Uvitende om arbeidet og ofringene forholdet ville kreve av oss, men beruset av kjærligheten. Og karma».

«Jeg svarte ja...så drakk vi hverandres blod», avsluttet stjernen.

Fox har tidligere vært gift med skuespiller Brian Austin Green (48), som hun har tre barn sammen med. Kelly har en datter fra sitt tidligere forhold med ungdomskjæresten Emma Cannon (33).

LES OGSÅ: Måtte forklare dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer