Megan Fox og Machine Gun Kelly:

- Aldri føltes som en kjæreste

Svarer på bryllupsryktene.

STJERNEPAR: Machine Gun Kelly og Megan Fox. Foto: Matt Winkelmeyer/AFP/NTB
STJERNEPAR: Machine Gun Kelly og Megan Fox. Foto: Matt Winkelmeyer/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Megan Fox (36) og Machine Gun Kelly (32), hvis virkelige navn er Colson Baker, har stått for mange overskrifter helt siden de forlovet seg i januar i år.

Det omdiskuterte paret har siden den gang fått oppmerksomhet for oppsiktsvekkende utsagn, for eksempel at de drikker og bærer smykker av hverandres blod.

Den siste tiden har det blitt spekulert i om paret har blitt smidd i hymens lenker i all hemmelighet, ettersom Kelly omtalte Fox som sin kone under en opptreden på Billboard Music Awards forrige måned.

- Universet vil åpne opp

Kelly satte nok en gang fyr på ryktene da han igjen kalte skuespilleren for kona si i dokumentaren «Machine Gun Kelly's Life In Pink».

Stjernene selv har verken bekreftet eller avkreftet om et bryllup har funnet sted - før nå.

Under premieren av «Machine Gun Kelly's Life In Pink» nylig, forklarte nemlig artisten hvorfor han omtaler forloveden som sin ektefelle.

- Når vi snakker om titler, så har det aldri føltes som en kjæreste. Det er virker for ungdommelig med tanke på dybden av forholdet vårt, delte han med Entertainment Tonight.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer