Christine Koht:

- Aldri følt meg så sårbar og naken

Har vært stille siden før jul. Nå forteller hun hvordan det går, og kommer med et sterkt løfte.

NY OPPDATERING: Christine Koht har kommet med sin første oppdatering siden slutten av desember. I den forteller hun om julen og om håpet for fremtiden. Foto: NTB scanpix
NY OPPDATERING: Christine Koht har kommet med sin første oppdatering siden slutten av desember. I den forteller hun om julen og om håpet for fremtiden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært stille fra komiker Christine Koht (52) siden før jul. Den folkekjære komikeren har det siste året kommet med jevne oppdateringer om hvordan det går med henne og helsen, etter at hun fikk påvist en alvorlig kreftdiagnose i januar i fjor.

Hun har valgt å være svært åpen om sykdommen og om hvordan den har påvirket henne, noe tusenvis i det ganske land har satt stor pris på. Hun ble kåret til årets forbilde på Se og Hørs kjendisgalla, og ble kåret til årets navn i både Dagbladet og VG. Åpenheten har, med andre ord, berørt mange.

Den siste tiden har det derimot vært stille fra 52-åringen. Hennes kone Pernille Rygg (56) ble syk like før jul, noe som har vært tøft for komikeren. Nå, i sitt første innlegg på Facebook siden 20. desember, forteller Koht om hvordan den siste tiden har vært.

Oppdatering

Koht har delt et bilde av seg selv på tur i skogen. Hun åpner innlegget med at hun har fått en sekk som hun kan brette ut til en liten stol. Den gleder hun seg til å sette seg på når hun må ta pauser - særlig på tur i Bogstadveien når hun kommer tilbake til Oslo. Lykken er å kunne gå tur alene, uten sykepleier, skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer