- Aldri angret på at jeg sto fram

Men Vibeke Skofterud vil ikke lenger snakke om sin legning.

FIKK HEMMELIG NUMMER: - Jeg har fått meg hemmelig nummer, men jeg får jo fortsatt mange henvendelser - spesielt på facebook. Men de aller fleste er positive, sier skistjernen Vibeke Skofterud til Seher.no. Foto: NTB Scanpix
FIKK HEMMELIG NUMMER: - Jeg har fått meg hemmelig nummer, men jeg får jo fortsatt mange henvendelser - spesielt på facebook. Men de aller fleste er positive, sier skistjernen Vibeke Skofterud til Seher.no. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BEITOSTØLEN (SEHER.NO): I 2008 sto skistjernen Vibeke Skofterud fram som lesbisk. I Se og Hør fortalte hun om sin kjærlighet til Line Nymo Jarnes.

- Det begynte med noen kafédater og koselige turer rundt Sognsvann. Og så ble det bare oss, sa Skofterud til bladet den gang.

I august i år ble det slutt mellom de to. Men til Seher.no forteller skijenta at hun aldri har angret på at hun sto fram for drøye to år siden.
 
- Nei, jeg har aldri angret, sier hun når Seher.no møter henne under langrennsåpningen på Beitostølen torsdag formiddag.

30-åringen har flere ganger brettet ut sitt privatliv i diverse magasiner og blader. Nå vil hun derimot ha fokus på det sportslige. Likevel letter hun litt på sløret.

- Hvordan opplevde du den mediestormen som rådet da du sto fram som lesbisk?

- Må vi snakke om det? Jeg har egentlig ikke så lyst å snakke om det, men jeg kan si så mye som at jeg ikke gjorde det for andre enn meg selv.

Tidligere har Slitu-jenta også fortalt at hun har blitt bombardert med slibrige sex-meldinger. Den tiden er for det meste forbi nå, avslører hun til Seher.no.

- Jeg har fått meg hemmelig nummer, men jeg får jo fortsatt mange henvendelser - spesielt på Facebook. Men de aller fleste er positive. Og det er ikke alt som blir lest da, sier Skofterud, som ikke helt klarer å se på seg selv som en kjendis.

- Jeg tenker liksom ikke over at jeg blir sett på som en kjendis, og blir alltid overrasket når folk kjenner meg igjen. Men det viser jo bare at vi driver med en idrett som er veldig populær, medgir hun.

Nå gleder hun seg til å sette i gang med nok en skisesong. Og høydepunktet blir forhåpentligvis VM på hjemmebane i 2011.

- Jeg står foran mitt livs største opplevelse, uavhengig av god eller dårlig form. Men jeg har naturligvis lyst til å være i min beste form til mesterskapet, og håper å kunne gi en VM-medalje tilbake, sier Vibeke Skofterud til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har sett henne lettkledd før