- Aldersforskjellen på 35 år har vært bra for forholdet

- Hun reagerte positivt på en som var faderlig, sier stjerneregissøren Woody Allen (79) om sitt utskjelte ekteskap med Soon-Yi Previn (44).

SOLID FORHOLD: Woody Allen har vært gift med 35 år yngre Soon-Yi Previn i snart 20 år. Forholdet vakte oppsikt på starten av 1990-tallet, da stjerneregissøren brøt med Mia Farrow - Previns adoptivmor. Her er det omdiskuterte ekteparet på en visning av Allens nye film, «Irrational Man», i New York i midten av juli. Foto: SipaUSA
SOLID FORHOLD: Woody Allen har vært gift med 35 år yngre Soon-Yi Previn i snart 20 år. Forholdet vakte oppsikt på starten av 1990-tallet, da stjerneregissøren brøt med Mia Farrow - Previns adoptivmor. Her er det omdiskuterte ekteparet på en visning av Allens nye film, «Irrational Man», i New York i midten av juli. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember i år fyller den Oscar-vinnende regissøren, forfatteren og skuespilleren Woody Allen 80 år.

Gjennom sin svært innholdsrike og kritikerroste karriere har han hanket inn fire Oscar-statuetter og tre Golden Globes, men også privatlivet hans har vekket massiv oppmerksomhet.

For over 20 år siden innledet han et forhold til adpotivdatteren til sin daværende kjæreste, filmstjernen Mia Farrow (70).

Farrow gikk fra ham i 1992 etter å ha oppdaget nakenbilder «Annie Hall»-regissøren hadde tatt av datteren, Soon-Yi Previn, som dengang var helt i starten av 20-årene.

I 1997 giftet Woody Allen seg med Soon-Yi Previn (44), som han i dag har adoptivdøtrene Bechet Dumaine (16) og Manzie Tio (15) med. Den anerkjente og omdiskuterte regissøren snakker ut om det kontroversielle forholdet i et nytt intervju med National Public Radio.

- Jeg har vært heldig med mitt siste forhold. Jeg har vært gift nå i omlag 20 år, og det har vært bra, sier Allen - som har to havarerte ekteskap bak seg.

Saken fortsetter under bildene.

Et slags far-datter-forhold

Den store aldersforskjellen mellom «Blue Jasmine»-skaperen og Previn, som opprinnelig er fra Sør-Korea, er mye av årsaken til kontroversen rundt ekteskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer