Katharine McPhee og David Foster:

- Aldersforskjellen friket meg ut

«American Idol»-stjernen snakker ut om ekteskapet til den 35 år eldre kanadiske musikeren og komponisten.

GIFT: I 2019 giftet sangeren Katharine McPhee seg med den 35 år eldre canadiske musikeren David Foster. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB
GIFT: I 2019 giftet sangeren Katharine McPhee seg med den 35 år eldre canadiske musikeren David Foster. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor delte «American Idol»-stjernen Katharine McPhee (36) og den 35 år eldre ektemannen, musikeren og komponisten David Foster (71) at de ventet sitt første barn sammen.

Onsdag denne uken kom sønnen til verden. Det meddelte en talsperson for den nybakte moren til People.

- Katharine McPhee og David Foster har fått en sunn og frisk gutt. Mor, far og sønn har det helt strålende, sa talspersonen.

Mens dette ble McPhees første barn, har Foster de fem døtrene Allison (50), Amy (47), Sara (40), Erin (38) og Jordan (34) fra tidligere forhold.

Babynyheten kommer bare kort tid etter at McPhee dukket opp i en episode av podkasten «Women on Top». Der letter hun på sløret om hvordan hun møtte ektemannen og aldersforskjellen mellom dem på 35 år, ifølge Entertainment Tonight.

Mente hun giftet seg med feil mann

Selv om de ikke giftet seg før i 2019, har McPhee og Foster en lang historie som venner og samarbeidspartnere. Historien strekker seg faktisk helt tilbake til McPhees yngre dager på «American Idol» i 2006.

OPPTRÅDTE I BRYLLUPET: Da Katharine McPhee giftet seg med Nick Cokas i 2008, opptrådte hennes nåværende ektemman i bryllupet. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images / NTB for
OPPTRÅDTE I BRYLLUPET: Da Katharine McPhee giftet seg med Nick Cokas i 2008, opptrådte hennes nåværende ektemman i bryllupet. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images / NTB for Vis mer

Den gang var hun svært ung og innrømmer at alt hun tenkte på var konkurransen, og at hun aldri så for seg at det kunne oppstå noe romantikk med Foster. To år senere giftet hun seg med Nick Cokas (55), noe hun røper at hennes nåværende ektemann ikke var særlig fornøyd over.

Dette til tross for at han opptrådte i bryllupet. Ifølge McPhee var heller ikke Foster flau over å uttrykke at hun giftet seg med feil person.

FLØRT: «Moccababe» har hatt en flørt med Marius Forodden mens de spilte inn «Ex and the city», slik gikk det med realityflørten. Vis mer

Tenkte han var for gammel

I 2016 tok imidlertid ekteskapet mellom McPhee og Cokas slutt, men det var ikke før de siste to årene i serien «Scorpion» at hun møtte på Foster igjen, og det oppsto romantiske følelser mellom dem. Den gang følte hun seg mer moden og var blitt 32 år gammel.

- Jeg har alltid vært gal etter ham. Ikke på samme måte hele tiden selvsagt, eller at jeg kunne se det for meg. Men nå tenker jeg bare: «Jeg skulle ønske jeg hadde vært sammen med deg hele tiden». Men det ville aldri ha fungert fordi jeg sannsynligvis hadde vært for utagerende og gal. Jeg måtte nok gå gjennom de unge 20-årene først, forklarer hun.

Den store aldersforskjellen var også noe som fikk henne til å fundere på om hun skulle inngå et forhold med musikeren.

- Aldersforskjellen friket meg ut. Han ga alltid uttrykk for at han hadde følelser for meg, men ikke på en upassende måte eller da han var i forhold. Men jeg sa alltid: «Du er sinnssyk. Du er altfor gammel for meg», men nå som vi er sammen føles det bare riktig, sier hun.

NY KJÆRESTE: Kjærligheten smiler igjen for Morten Botten. Nå bekrefter han nytt forhold. Video: Rød Løper Vis mer

- Bryr oss ikke

McPhee er klar i sin sak på at de ikke lar andres negative meninger om aldersforskjellen påvirke forholdet.

- Noen kommer aldri til å forstå det, men vi bryr oss ikke. Vi har det bra. Han er det beste som noen gang har skjedd meg, det har han alltid vært, selv da han bare var mentoren min, legger hun til.

Det var i 2018 at David Foster gikk ned på ett kne og fridde til sin utkårede. Det kom fram i en meldingsutveksling mellom McPhee og kompisen Jared Eng, som 36-åringen delte en skjermdump av på Instagram.

«Han gjorde det på toppen av et fjell i Anacapri. Det var bekmørkt og alt man kunne se var stjernene på himmelen», skrev hun blant annet.

Året etter giftet de seg i kirken Saint Yeghiche i London foran 150 gjester. McPhee gikk ned kirkegulvet i en brudekjole designet av Zac Posen, mens brudgommen hadde på seg en smoking av Stefano Ricci.

LES OGSÅ: - De er forskrekket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer