Katharine McPhee og David Foster:

- Aldersforskjellen friket meg ut

«American Idol»-stjernen snakker ut om ekteskapet til den 35 år eldre kanadiske musikeren og komponisten.

GIFT: I 2019 giftet sangeren Katharine McPhee seg med den 35 år eldre canadiske musikeren David Foster. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB
GIFT: I 2019 giftet sangeren Katharine McPhee seg med den 35 år eldre canadiske musikeren David Foster. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor delte «American Idol»-stjernen Katharine McPhee (36) og den 35 år eldre ektemannen, musikeren og komponisten David Foster (71) at de ventet sitt første barn sammen.

Onsdag denne uken kom sønnen til verden. Det meddelte en talsperson for den nybakte moren til People.

- Katharine McPhee og David Foster har fått en sunn og frisk gutt. Mor, far og sønn har det helt strålende, sa talspersonen.

Mens dette ble McPhees første barn, har Foster de fem døtrene Allison (50), Amy (47), Sara (40), Erin (38) og Jordan (34) fra tidligere forhold.

Babynyheten kommer bare kort tid etter at McPhee dukket opp i en episode av podkasten «Women on Top». Der letter hun på sløret om hvordan hun møtte ektemannen og aldersforskjellen mellom dem på 35 år, ifølge Entertainment Tonight.

Mente hun giftet seg med feil mann

Selv om de ikke giftet seg før i 2019, har McPhee og Foster en lang historie som venner og samarbeidspartnere. Historien strekker seg faktisk helt tilbake til McPhees yngre dager på «American Idol» i 2006.

Den gang var hun svært ung og innrømmer at alt hun tenkte på var konkurransen, og at hun aldri så for seg at det kunne oppstå noe romantikk med Foster. To år senere giftet hun seg med Nick Cokas (55), noe hun røper at hennes nåværende ektemann ikke var særlig fornøyd over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer