GODT GIFT: Dan Børge Akerø og Mette Heitmann Akerø holder fortsatt koken.  Foto: FAME FLYNET
GODT GIFT: Dan Børge Akerø og Mette Heitmann Akerø holder fortsatt koken. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Aldersforskjellen er ikke viktig

Kjærligheten blomstrer fremdeles mellom Dan Børge Akerø og kona Mette etter 24 år som par.

SEOGHØR.NO: Hele Norges TV-konge Dan Børge Akebø (62) var en av landets største kjendiser på 80- og 90-tallet.

Nordmenn satt klistret til TV-skjermene da den blide krølltoppen ledet programmer som «LørDan» og «Talentiaden». I fjor ble han også slått til ridder for sin innsats for norsk musikkliv.

I 24 år har han holdt sammen med journalist-kona Mette Heitmann Akerø - som er 16 år yngre enn ham selv. Dette ser ikke Mette som noe problem.

- Aldersforskjellen er ikke viktig. Den eneste måten jeg merker det på, er at han har voksne unger, sier hun i et intervju med Dagbladet.

46-åringen sikter til Dan Børges døtre Lisa Maria (31) og Lin (38), som han har fra et tidligere ekteskap. Sammen har paret tvillingdøtrene Benedicte og Johanne (14), samt sønnen David (22).

Den populære programlederen synes det er morsomt å få spørsmål om hvordan han og Mette har fått kjærligheten til å vare ettersom han selv har vært gift tre ganger.

- Men det bringer jo litt erfaring. Jeg har ikke noe fiksfakseri av en vinnerresept. Man kan ikke anbefale flaks. Flaks og arbeid. Det er det det handler om. Men de beste kjærlighetsrådene får Mette og jeg holde for oss selv, sier han til avisa.

Og Mette har bare lovord å si om sin kjære.
 
- Dan er veldig romantisk, snill og spennende. Det handler ikke om blomster og diamanter, men han er romantisk ved at han gjør det lille ekstra i hverdagen.LES OGSÅ: Dan Børges datter i fjellulykke