Brody Jenner:

- Aldersforskjellen ble for stor

Realitystjernen og den 14 år yngre modellen skal ha gjort det slutt.

BRUDD: Etter kun tre måneder skal Brody Jenner og Josie Canseco ha gjort det slutt. Her er de sammen på et event i Calabasas i Los Angeles for knappe tre uker siden. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter kun tre måneder skal Brody Jenner og Josie Canseco ha gjort det slutt. Her er de sammen på et event i Calabasas i Los Angeles for knappe tre uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av august kom nyheten om at Brody Jenner (36) og Kaitlynn Carter (30) hadde gått hver til sitt ett år etter at de giftet seg i en romantisk og intim seremoni på øya Sumba i Indonesia.

Det bekreftet en representant for paret overfor nettstedet People.

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, sa talspersonen.

Bare et par uker etter ble de begge koblet til nye flammer. Mens Carter ble sett i het omfavnelse med da nyseparerte Miley Cyrus (26), innledet Jenner en romanse med den 14 år yngre Playboy-modellen Josie Canseco (22).

Brody og Josies flørt så raskt ut til å utvikle seg til et mer seriøst forhold. Duoen dukket nemlig flere ganger tett omslynget sammen på ulike eventer i Hollywood, og viste titt og ofte sine følelser for hverandre i sosiale medier.

Tidligere denne måneden avslørte også Brodys storebror, Brandon Jenner (38), at han hadde møtt Josie ved en rekke anledninger og at hun hadde et nært bånd med hans fire år gamle datter.

- Hun er skikkelig søt med Eva. De har møtt hverandre. Det er alltid et pluss for meg. At noen er komfortable nok til å gå ned på det nivået, og at de vil leke og prate, det er et viktig tegn på at noe er riktig. Så ja, her er det bare gode ting så langt, fortalte han til Us Weekly.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

«Fjernet alle spor»

Videre hevdet Brandon at paret også selv hadde begynt å snakke om en mulig familieforøkelse. Akkurat dét mente han derimot at de burde vente med.

- De har nok av tid. Jeg vil ikke forhaste dem eller noen andre. Om noen har en stemme inne i seg som sier at man muligens ikke er klar for det ennå, sier jeg alltid at de bør vente.

Og dette rådet var nok til det beste for Brody og Josie.

Tirsdag melder nemlig TMZ at duoen har gått hver til sitt - tre måneder etter at de først begynte å date.

- De forteller venner at de har gjort det slutt, og en av hovedgrunnene var aldersforskjellen, sier en kilde til nettstedet, og legger til at de er på ulike steder i livet.

Begge har også fjernet alle spor av hverandre på sosiale medier.

Selv om nå både Brody og ekskona Kaitlynn skal være ledige på markedet igjen, så skal det ikke være snakk om at de har funnet tilbake til hverandre.

«Vi har blitt fortalt at de fremdeles snakker sammen, men det er ingen sjanse for en romantisk gjenforening. Brody er ikke ferdig med festelivet enda, mens hun har lagt den fasen bak seg», skriver TMZ.

Hyllet ekskona

De to eksene er derimot gode venner. Etter at bruddet mellom dem ble kjent i august, ble det skrevet mye om det korte ekteskapet i media, og en kilde uttalte blant annet at forholdet var «giftig» og at Brody «hatet livet sitt» med kona.

Dette slo Brady raskt tilbake på i en lengre tekst på Instagram.

«Det er altfor mye negativitet som blir rettet mot noen jeg elsker og bryr meg veldig mye om. Jeg føler derfor at jeg må oppklare dette», begynner han Instagram-innlegget med.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre skrev 36-åringen at han og ekskona har vært bestevenner i seks år, og vil fortsette å være det, men at de i løpet av disse årene vokste i forskjellige retninger. I innlegget hyllet også Brody sin tidligere kone.

«Kaitlynn er en fantastisk person, vakker og morsom å være sammen med, alltid en positiv kraft i livet mitt. Vi bestemte at det beste for oss var å bevare den sterke kjærligheten til hverandre, men å gå videre med livene våre hver for oss. Jeg respekterer Kaitlynn og bryr meg dypt om henne. Hun fortjener å kunne få gå videre i livet sitt med respekt og lykke», skrev han.

LES OGSÅ: Bradley Cooper viser endelig frem datteren (2)

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer