- Alderen begynner å jobbe mot meg

Hilde Lyrån trener hardt for å holde «Showgirls»-kroppen i form.

TRENER MYE: Hilde Lyrån sier til Dagbladet at hun trener bevisst for å holde seg i form. Foto: Stella Pictures
TRENER MYE: Hilde Lyrån sier til Dagbladet at hun trener bevisst for å holde seg i form. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hilde Lyrån (49) gjør for tiden suksess i en ny rekke med «Showgirls»-forestillinger på Chat Noir sammen med Marian Aas Hansen, Elisabeth Andreassen og Guri Schanke.

I januar fyller Lyrån 50 år, og til Dagbladet sier hun at hun helst trener både jogging, yoga, pilates og styrke, for å holde formen oppe på scenen.

- Jeg har alltid vært vant til å trene, jeg liker det og jobben krever det. Jeg må holde ut kondismessig, men det er jo klart at utseendet også betyr noe. Alt begynner å sige når du nærmer deg 50. Jeg må jobbe litt mot tyngdekraften.

Lyrån hevder hun imidlertid aldri har hatt så mye å gjøre som hun har nå, og avslører at hun har en drøm om å spille hovedrollen i en musikal, før hun blir for gammel.

- Jeg får ta meg en prat med noen produsenter. Men aldren begynner å jobbe imot meg. Så det må skje fort, sier hun til Dagbladet.

Lyrån sier hun også benytter pausene Chat Noir til å holde seg i form.

- Jeg har strikker i garderoben på teateret, altså. Så benytter jeg de pausene jeg har. Det finnes ingen unnskyldning for ikke å trene, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Showgirls»-Marian snakker ut om de pikante bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer