FORELSKET UMIDDELBART: - Vi sto på sminkerommet på P3 Gull og jeg sa «hei, du var kjekk, deg må jeg si hei til», har Sandra Lyng Haugen uttalt om da hun møtte kjæresten Martin Bjercke. Foto: FameFlynet Norway
FORELSKET UMIDDELBART: - Vi sto på sminkerommet på P3 Gull og jeg sa «hei, du var kjekk, deg må jeg si hei til», har Sandra Lyng Haugen uttalt om da hun møtte kjæresten Martin Bjercke. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Alder og penger bryr jeg meg ikke om i det hele tatt

Og Sandra Lyng Haugen sier hun kunne blitt forelsket i ei jente.

SEOGHØR.NO: I desember ble det kjent at tidligere «Idol»-deltager Sandra Lyng Haugen (26) hadde funnet lykken på ny - med elektroartisten Martin Bjercke (25). Paret var lenge tause om romansen, men under utdelingen av Spellemannprisen i januar viste de seg sammen.

- Jeg har ingen kriterier for hvem jeg skal forelske meg i, så lenge han sjarmerer meg. Status  og utseende er uviktig. Jeg blir forelsket i sjela og personligheten. Om jeg hadde blitt forelska i ei jente, ja, så hadde jeg det. Men nå er jeg ikke lesbisk, da, sier Sandra Lyng Haugen i et ferskt intervju med Dagbladet. .

Nylig kom hun med singlen «Don’t care», som handler om hva omverdenen mener om kjæresten din. Sangen skrev hun da hun var singel i etterkant av bruddet med den 13 år eldre tobarnsfaren Thomas Steen Årnes (39). Og hun snakker i intervjuet om hvordan hun tenker rundt kommentarer på alder og status på kjærestene.

- Alder og penger er det lett å sette i bånd. Derfor er det deilig å gi ut denne låta. For sånne ting bryr jeg meg faktisk ikke om i det hele tatt. Jeg likte personligheten hans, uten at jeg vil si mer, sier Sandra.

Da Sandra dukket opp på Spellemannprisen med sin nye kjæreste, innrømmet hun at det hadde gått raskt i svingene da hun traff Martin Bjercke.

- Jeg hadde tenkt til å ta tid for meg selv og kose meg. Men jeg forelsket meg med én gang, sa Haugen til Seoghør.no.

- Hun sjekket meg opp og ikke omvendt, la Martin til.

- Vi sto på sminkerommet på P3 Gull og jeg sa «hei, du var kjekk, deg må jeg si hei til», sa Sandra.

Denne uken er Sandra klar for «Det sterkeste kjønn» som har premiere på TV 2 onsdag.

LES OGSÅ: Brøt sammen under TV 2-innspilling