- Alder og penger bryr jeg meg ikke om i det hele tatt

Og Sandra Lyng Haugen sier hun kunne blitt forelsket i ei jente.

FORELSKET UMIDDELBART: - Vi sto på sminkerommet på P3 Gull og jeg sa «hei, du var kjekk, deg må jeg si hei til», har Sandra Lyng Haugen uttalt om da hun møtte kjæresten Martin Bjercke. Foto: FameFlynet Norway
FORELSKET UMIDDELBART: - Vi sto på sminkerommet på P3 Gull og jeg sa «hei, du var kjekk, deg må jeg si hei til», har Sandra Lyng Haugen uttalt om da hun møtte kjæresten Martin Bjercke. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember ble det kjent at tidligere «Idol»-deltager Sandra Lyng Haugen (26) hadde funnet lykken på ny - med elektroartisten Martin Bjercke (25). Paret var lenge tause om romansen, men under utdelingen av Spellemannprisen i januar viste de seg sammen.

- Jeg har ingen kriterier for hvem jeg skal forelske meg i, så lenge han sjarmerer meg. Status  og utseende er uviktig. Jeg blir forelsket i sjela og personligheten. Om jeg hadde blitt forelska i ei jente, ja, så hadde jeg det. Men nå er jeg ikke lesbisk, da, sier Sandra Lyng Haugen i et ferskt intervju med Dagbladet. .

Nylig kom hun med singlen «Don’t care», som handler om hva omverdenen mener om kjæresten din. Sangen skrev hun da hun var singel i etterkant av bruddet med den 13 år eldre tobarnsfaren Thomas Steen Årnes (39). Og hun snakker i intervjuet om hvordan hun tenker rundt kommentarer på alder og status på kjærestene.

- Alder og penger er det lett å sette i bånd. Derfor er det deilig å gi ut denne låta. For sånne ting bryr jeg meg faktisk ikke om i det hele tatt. Jeg likte personligheten hans, uten at jeg vil si mer, sier Sandra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer