Alanis Morissette viste kurver på stranda

Endelig en kjendismamma som ikke stresser med å bli kvitt fødselsvekten.

TRIO: Alanis Morissette og ektemannen Mario «MC Souleye» Treadway feirer tre års bryllupsdag 22. mai, og koste seg med sønnen Ever Imre på Hawaii denne helgen. Her fra en tidligere anledning. Foto: All Over Press
TRIO: Alanis Morissette og ektemannen Mario «MC Souleye» Treadway feirer tre års bryllupsdag 22. mai, og koste seg med sønnen Ever Imre på Hawaii denne helgen. Her fra en tidligere anledning. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Artist Alanis Morissette (38) ble mamma til lille Ever Imre Morissette-Treadway i desember 2010, og har - i motsetning til de fleste andre kjendismødre - ikke hastet med å bli kvitt de ekstra kiloene som fulgte med svangerskapet. 

Denne helgen feiret hun ektemannen Mario «MC Souleye» Treadway hans 33-årsdag på den eksotiske øya Hawaii, og familien på tre koste seg på stranden.

38-åringen viste frem sine flotte kurver i en bikini med påskriften «Self Love» på rumpa. Og det er tydelig at hun er stolt av seg selv og sine flotte former.

Morrissette har tidligere fortalt åpenhjertig om at hun i ungdomsårene var slet med både anoreksi og bulimi, og at spiseforstyrrelsene kom fra et usunt ønske om å undertrykke sine egne følelser.

Nå ser hun derimot frisk og sunn ut, og har akseptert sine smekre former.
 
LES OGSÅ: Jarl Goli havnet på sykehus med hjerteproblemer