Alanis Morissette blir mamma igjen

Musikeren avslørte graviditeten med supersøt animert film.

BABYLYKKE: Alanis Morissette og Mario Treadway gleder seg til å bli foreldre for andre gang. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Alanis Morissette og Mario Treadway gleder seg til å bli foreldre for andre gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Alanis Morissette (41) venter sitt andre barn sammen med ektemannen Mario «Souleye» Treadway (35).

Dette delte «Ironic»-sangeren selv på en kreativ måte på sosiale medier fredag.

I en animert video til en gammel låt, som i sin tid ble skrevet som en kjærlighetserklæring til ektemannen, avslørte Morissette den gledelige nyheten til fansen.

Den animerte musikkvideoen viser hvordan forholdet deres har utviklet seg gjennom årene, og helt på slutten er det nå lagt til en ny del hvor Alanis er gravid og familien på tre er på sykehuset og ser på et ultralydbilde sammen.

- Skrevet, spilt inn og produsert på seks timer den 22. mai 2010 i all hemmelighet for å overraske Souleye. Vi fikk hjelp til å fortelle historien i bilder, noe som bringer oss frem til dette søte øyeblikket. Håper denne sangen vil fortsette å gi oss stadig dypere betydninger i årene som kommer, skriver sangfuglen sammen med denne videoen:

 

 

Morissette og rapperen Treadway giftet seg i mai 2010 i Los Angeles, og syv måneder senere kom sønnen Ever Imre (5) til verden.

Tidligere var 41-åringen forlovet med Hollywood-kjekkasen Ryan Reynolds (38), men de gikk hver til sitt i 2007.

MORSOM LØSNING: Her er et par av bildene fra videoen som viser at Alanis Morissette er gravid. Foto: Grab fra YouTube-videoen
MORSOM LØSNING: Her er et par av bildene fra videoen som viser at Alanis Morissette er gravid. Foto: Grab fra YouTube-videoen Vis mer

LES OGSÅ: Alanis Morissette viste kurver på badestranda