Wenche Myhre:

Akutt syk - avlyser sin aller første konsert

- Jeg klarer ikke å gjennomføre.

AVLYST KONSERT: Wenche Myhre har i dag meldt at hun må avlyse kveldens konsert. Foto: NTB Scanpix.
AVLYST KONSERT: Wenche Myhre har i dag meldt at hun må avlyse kveldens konsert. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Artist Wenche Myhre (70) avlyser en konsert i Tønsberg lørdag kveld, på grunn av sykdom.

Det er Tønsberg Blad som først omtaler saken.

Myhre er for tiden aktuell med jubileumsturneen, «Wenche Myhre 70 år med venner», og lørdag kveld skulle hun i utgangspunktet spille på Hotell Klubben i Tønsberg.

Hun har tidligere opptrådt i Trondheim, Drammen og i Kristiansand.

- Jeg hadde gledet meg enormt til å holde konsert på Hotel Klubben, men jeg klarer ikke å gjennomføre. Jeg er blitt akutt syk og har mistet stemmen. For meg har det alltid vært «the show must go on» som gjelder. Jeg har gjennom hele min lange karriere aldri avlyst en eneste konsert, men i dag klarer jeg ikke å synge. Jeg fryktelig lei meg for at jeg må skuffe publikum, sier hun i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen er dette altså første gang den folkekjære artisten, som har turnert siden hun var sju år, har måttet avlyse en konsert.

Satt opp ny konsert

Niklas Kokkinn-Thoresen, arrangør for turneen, sier i pressemeldingen at han beklager til alle som har kjøpt billetter.

- Vi har ikke noe annet valg. Jeg snakket akkurat med Wenche nå og hun klarer knapt å hviske. Det er helt umulig for henne å gjennomføre konserten, sier han.

Han forklarer at en ny konsert er satt opp om halvannen uke, onsdag 4. oktober.

I februar fylte Wenche Myhre Oslo Spektrum med sin jubileumskonsert, kun dager etter at hun fylte 70 år.

I 2010 fikk Myhre sjokkbeskjeden om at hun hadde fått brystkreft med spredning til en lymfekjertel. Måneder med cellegift og strålebehandling fulgte.

Etter å ha brukt mye krefter på å bli frisk, uttalte Myhre imidlertid i februar at hun ikke har noen planer om å gi seg som artist med det første.

– Så lenge jeg føler at jeg fortsatt har noe å gi, og publikum vil ha meg, kommer jeg til å stå på scenen, sa hun til Dagbladet.

Wenche Myhre vinner hedersprisen 2013 på Kjendisgallaen. Prisen deles ut av Sven Nordin, Knut Haavik, Ellen Arnstad og Thorild Widvey. Takketale fra Wenche Myhre. Vis mer

LES OGSÅ: - Imponert av hoftene til Trude

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer