TØFF KVINNE: Angelina Jolie har spilt i mange tøffe roller tidligere. Kanskje blir hun å finne i hovedrollen som massemorderen Belle Gunness fra Selbu? Foto: All Over Press
TØFF KVINNE: Angelina Jolie har spilt i mange tøffe roller tidligere. Kanskje blir hun å finne i hovedrollen som massemorderen Belle Gunness fra Selbu? Foto: All Over PressVis mer

Aktuell som morder fra Selbu

- Dette blir ingen lett rolle å spille, husk at hun også drepte sine egne barn...

SEHER.NO: Selbu-jenta Belle Gunness utvandret til USA på 1800-tallet, og ble i tiden etter en av landets største seriemordere.

Gjennom brev skapte hun kjærlighetsforhold til mange menn, som hun etter hvert tok livet av.

Det er anslått av Gunness drepte rundt 40 personer.
Slikt blir det film av. Den velkjente produsenten Ed Bass forhandler nå med en rekke av verdens mest kjente skuespillere.

Aftenposten melder at innspillingen av filmen kan starte allerede i januar, og om alt går etter planen, vil den ha première på kino i 2011.

Filmprodusenten vet hvem kan helst kunne tenke seg å se i hovedrollen som massemorderen fra Selbu.

- Angelina Jolie er førstevalget. Hun ville vært fantastisk i rollen som Belle Gunness. Jeg kan også se for meg Kate Winslet. Belle var jo en usedvanlig sterk og fascinerende kvinne, med mange ansikter. Dette blir ingen lett rolle å spille, husk at hun også drepte sine egne barn. Vi trenger en skuespillerinne fra øverste hylle for å lage denne filmen, sier Bass til Aftenposten.

Historien om Belle ble kjent i 1908, og skape store overskrifter i USA. Bass mener Gunness kan sees på som den kvinnelige versjonen av Anthony Hopkins' Hannibal Lecter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå relanseres disse scenene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.