Charlie Sheen og Denise Richards

- Aksepterer ikke dette

Uenig om datterens OnlyFans-konto.

UENIG: Eksparet har forskjellige synspunkt på datterens karrierevei. Her avbildet sammen i 2003. Foto: Charles Sykes/REX/NTB
UENIG: Eksparet har forskjellige synspunkt på datterens karrierevei. Her avbildet sammen i 2003. Foto: Charles Sykes/REX/NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere «Real Housewives»-stjernen Denise Richards (51) og skuespiller Charlie Sheen (56) giftet seg i 2002, etter å ha medvirket sammen i TV-programmet «Spin City».

Ekteskapet skulle vise seg å holde i bare tre år, men på denne tiden rakk paret likevel å få to barn sammen, døtrene Sam (18) og Lola Rose (17).

Deres eldste datter, Sam, er også tilsynelatende på god vei inn i voksenlivet. På Instagram kunne hun nylig røpe at hun har opprettet en konto på nettsiden OnlyFans.

Dette skal ha falt i dårlig jord hos den berømte faren. Det melder Us Weekly.

TAR AV: «Onlyfans», en plattform der brukere tjener penger på dristige bilder og videoer, har blitt levebrødet til tusenvis av mennesker. Vi har snakket med ekteparet Amanda Bredén og Max Schact, som ligger helt i toppsjiktet på «Onlyfans» i Skandinavia. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / SVT Vis mer

- Tar sine egne valg

«Two and a Half Men»-stjernen hevder nemlig overfor nettstedet at datteres konto ikke ble opprettet i hans hus.

- Hun er 18 år nå og bor sammen med moren sin. Dette skjedde ikke under mitt tak, forteller 56-åringen.

Han legger ikke skjul på at han ikke er noen stor fan av at 18-åringen befinner seg på den vanligvis eksplisitte hjemmesiden. OnlyFans er en nettportal der abonnenter kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et eldre publikum.

Shanna Moakler (47), Cardi B (29), Larsa Pippen (47) og Bella Thorne (24) er blant kjendisene som også har opprettet en konto på nettstedet.

FELLES KONTO: Det har stormet rundt bildedelingsappen OnlyFans hele sommeren, men dette har vi ikke vært borti før. Denne moren og datteren har nemlig felles konto der. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

– Jeg aksepterer ikke dette, men siden jeg ikke er i stand til å forhindre det, oppfordret jeg henne til å holde det stilrent, kreativt og ikke ofre sin integritet, fortsetter skuespilleren.

Som respons på Sheens uttalelser svarer Richards at datterens avgjørelse ikke avhenger av hvilket hus hun bor i.

- Sami (kallenavn journ.anm.) er 18, og denne avgjørelsen var ikke basert på hvem sitt hus hun bor i. Alt jeg kan gjøre som forelder er å veilede henne og stole på hennes dømmekraft, men hun tar sine egne valg, sier Richards til Us.

BYTTET KARRIERE: Trebarnsmoren Nikole Mitchell lever av å selge nakenbilder på nettstedet OnlyFans, men slik har det ikke alltid vært. Video: Mitchellnikole / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Får kritikk

Sheens uttalelse har imidlertid skapt en rekke reaksjoner. Flere har tatt til orde for at faren er hyklersk på Twitter, ifølge News.

«TimeOut … Charlie Sheen har et problem med datteren sin på 18 år på OnlyFans? Er han er redd for at noen skal behandle datteren som kvinnene han har misbrukt gjennom årene??», skriver en.

Bakgrunnen for kritikken er blant annet rettet mot skuespillerens offentlige sammenbrudd tilbake i 2011, hvor han skapte overskrifter for bisarre påstander om at han hadde drukket «tigerblod».

Sheen har også blitt anklaget for vold, og i 2020 skapte han igjen overskrifter etter at han ble anklaget for å ha forgrepet seg på tidligere barnestjerne Corey Haim (51).

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Krangel

Forholdet mellom Richards og datteren har imidlertid vært anspent de siste årene. I forkant av Sams valg om å bli med på den omstridte nettsiden befant de seg nemlig i en offentlig uenighet.

I september 2021 hevdet Sami at hun var «fanget» i et «voldelig hjem» under sin tid hos Richards og hennes nåværende ektemann, Aaron Phypers (49).

En måned senere kunne Sheen bekrefte at 18-åringen hadde flyttet inn hos han, og at hun ikke lenger gikk på skolen.

I etterkant har tilsynelatende mor og datter funnet tilbake til hverandre, da de i år hyllet hverandre under Samis 18-årsdag og morsdagen.

LES OGSÅ: Amber Heard: Kommer med nye innrømmelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer