Aksel Lund Svindal og Gitte Lill Paulsen:

Aksel tok med kjæresten i bakken

OL-heltens nye kjæreste heier fra sidelinjen i Italia.

ROMANTIKK: Det ble full lykke da Aksel Lund Svindal tok med kjæresten Gitte Lill Paulsen i løypa i i Val Gardena. Foto: NTB Scanpix
ROMANTIKK: Det ble full lykke da Aksel Lund Svindal tok med kjæresten Gitte Lill Paulsen i løypa i i Val Gardena. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør) Da Aksel Lund Svindal (34), som befinner seg i Nord-Italia i forbindelse med super-G og utfor, fikk selskap av sin modell-kjæreste Gitte Lill Paulsen (30), var Kjetil Jansrud (32) rask til å stille opp som fotograf. Det var VG som først omtalte saken og delte bilder av de to.

De to turtelduene var begge ikledd skiutstyr og Gitte Lill holdt et snowboard under armen.

-Modell-kjæreste

Det ble først kjent i april at alpinhelten hadde funnet lykken med modellen fra Bergen, som blant annet har jobbet for Elle Russland, Glamour Magazine og gått på catwalken for designer Elena Miro under moteuken i Milano.

Gitte la i går ut dette bilde på Instagram, som viste at hun var på plass ved sin partners side i Nord-Italia før helgens store engasjement.

Hun la også ut bildet av to par føtter med ullsokker på som pekte ut mot en fantastisk utsikt av vakre snølagte fjell.

-Bor i New York

Gitte er bosatt i New York, der hun jobber som modell, og hun har ved flere anledninger blitt observert på røde løpere med Hollywood-stjerner. Aksel prøvde seg også på catwalken da Dale of Norway presenterte sin kolleksjon. Han fortalte den gang at hans beauty-rutine bestod av å pusse tennene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer