- Aksel strøk på meg og holdt meg i hånden

Kaia Varjord fikk trøst av Aksel Hennie etter voldsscene.

VOLD: Aksel Hennie har tidligere uttalt at han måtte brekke seg etter å ha spilt den voldelige kjæresten til skuespiller Kaia Varjord i filmen «90 minutter». Selv sier Varjord at hun isolerte seg og gråt mye under filminnspillingen. Foto: Filmweb
VOLD: Aksel Hennie har tidligere uttalt at han måtte brekke seg etter å ha spilt den voldelige kjæresten til skuespiller Kaia Varjord i filmen «90 minutter». Selv sier Varjord at hun isolerte seg og gråt mye under filminnspillingen. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da skuespiller Kaia Varjord (34) satt på gulvet og gråt etter at voldsscenene i filmen «90 minutter» var over, var det medskuespiller - og hennes voldelige kjæreste i filmen - Aksel Hennie (36) som trøstet henne.

- Med en gang tagningen var over strøk Aksel på meg, holdt meg i hånden og spurte om alt var bra. På grunn av de grusomme scenene tok vi nok mer vare på hverandre under innspillingen, enn man kanskje gjør vanligvis, sier Varjord i et intervju med VG Helg.

For 34-åringen var scenene så brutale at hun i perioder av filminnspillingen isolerte seg fra sitt sosiale liv.

Også samboeren hennes fikk merke at humøret til Varjord var annerledes under innspillingsperioden.

- Jeg tror han var litt usikker akkurat i den perioden vi spilte inn mishandlingsscenene. Han har ymtet frempå at jeg kanskje ikke må gjøre sånne roller fremover. Han fikk jo ikke lov til å røre meg. Jeg ville bare være i fred, sier hun videre.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: LeAnn Rimes på rehab for å bli lykkeligere 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer