Aksel møter statsministeren

For kort tid siden mistet skuespilleren sin kjære bror. Nå er Aksel Hennie klar for «Senkveld» på TV 2.

SENKVELD-KLAR: Aksel Hennie, som få uker siden mistet sin bror i en fallskjermulykke, gjester Thomas og Harald i «Senkveld» fredag kveld. Foto: SCANPIX
SENKVELD-KLAR: Aksel Hennie, som få uker siden mistet sin bror i en fallskjermulykke, gjester Thomas og Harald i «Senkveld» fredag kveld. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag er det sesongpremiere på «Senkveld med Thomas og Harald» på TV 2. Nå er det klart at Thomas Numme og Harald Rønneberg i det første programmet får besøk av statsminister Jens Stoltenberg, skuespiller Aksel Hennie, Sval Rosenløw Eeg (12) - som vant Melodi Grand Prix jr - og Isak Knutsen Heim (15), kjent fra høstens «Idol».  

Norge er forandret siden forrige «Senkveld» var på lufta. 22. juli ble en svart dag i historien vår, og landets statsminister har hatt den tøffe oppgaven med å trøste oss og samtidig stake ut kursen for landet videre. I fredagens program møter Stoltenberg skuespiller Aksel Hennie, som var med å gi en stemme til nasjonens sorg i den flotte minnekonserten i Oslo Spektrum.

Hennie har kjent på livets kontraster de siste ukene. Samtidig som han er i sorg over tapet av sin bror, Annan Forbes Hennie, opplever han en enorm suksess med filmen «Hodejegerne».

I slutten av august snakket Hennie åpenhjertig ut i VG om sorgen etter at han mistet sin lillebror.

- Jeg har bestemt meg for å ta en dag av gangen. Jeg tror det er det eneste jeg og andre i min situasjon kan gjøre. Så får man se hva det bringer av eventuelle tanker og motstand. Hvis man fokuserer på tapet går man til grunne, sa han til avisen den gang.

Tidligere i august ble Aksel hyllet for sin fjellstø fremførelse i den nasjonale minnemarkeringen - bare dager etter at Annan Forbes Hennie hadde omkommet.

Thomas og Haralds tidligere «Senkveld»-kollega  Truls Svendsen er tilbake igjen i TV 2-programmet.

«Senkveld med Thomas og Harald» har sesongpremiere på TV 2 fredag 9. september klokka 22.15. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette vil gi en helt annen stemning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer