Gitte Lill Paulsen og Aksel Lund Svindal:

Aksel Lund Svindals nye kjæreste festet med Hollywood-stjernene

Modellkjæresten til Aksel Lund Svindal dukket opp på rød løper i New York. 

I GODT SELSKAP: Mandag 3. april, dagen før romansen mellom Gitte Lill Paulsen (t.h.) og Aksel Lund Svindal ble kjent, festet Gitte i New York sammen med blant andre Sigourney Weaver og michelle Rodriguez. Foto: NTB scanpix
I GODT SELSKAP: Mandag 3. april, dagen før romansen mellom Gitte Lill Paulsen (t.h.) og Aksel Lund Svindal ble kjent, festet Gitte i New York sammen med blant andre Sigourney Weaver og michelle Rodriguez. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tirsdag kunne Se og Hør avsløre at alpinstjernen Aksel Lund Svindal (34) har funnet lykken med modellen Gitte Lill Paulsen (30).

De to har ikke ønsket å kommentere forholdet overfor Se og Hør, men for omlag en måned siden dukket Aksel opp på et av Instagram-bildene til Gitte.

På bildet er de to på treningssenteret Drive 495 i New York sammen med flere andre, som etter bildeteksten å dømme er kolleger av Gitte i modellbyrået Ford Models.

30-åringen fra Bergen gjør det nemlig godt som modell i USA, og hun har basen sin i metropolen på den amerikanske østkysten. Og mandag denne uken var hun blant gjestene på et celebert arrangement i New York.

Saken fortsetter under bildet.

Anledningen var det årlige «Garden of Dreams Talent Show», som i år arrangeres for 11. gang. Gitte entret den røde løperen i en sort cocktailkjole med bare skuldre, stylet med åpne sko og naturlig sminke.

På fest med Hollywood-fiffen

Og den norske toppmodellen var i godt selskap på arrangementet. «Alien»-stjernen Sigourney Weaver (67), «Lost»-skuespiller Michelle Rodriguez (38) og sangikonet Dionne Warwick (76) var også til stede på den røde løperen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer