Gitte Lill Paulsen og Aksel Lund Svindal:

Aksel Lund Svindals nye kjæreste festet med Hollywood-stjernene

Modellkjæresten til Aksel Lund Svindal dukket opp på rød løper i New York. 

I GODT SELSKAP: Mandag 3. april, dagen før romansen mellom Gitte Lill Paulsen (t.h.) og Aksel Lund Svindal ble kjent, festet Gitte i New York sammen med blant andre Sigourney Weaver og michelle Rodriguez. Foto: NTB scanpix
I GODT SELSKAP: Mandag 3. april, dagen før romansen mellom Gitte Lill Paulsen (t.h.) og Aksel Lund Svindal ble kjent, festet Gitte i New York sammen med blant andre Sigourney Weaver og michelle Rodriguez. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tirsdag kunne Se og Hør avsløre at alpinstjernen Aksel Lund Svindal (34) har funnet lykken med modellen Gitte Lill Paulsen (30).

De to har ikke ønsket å kommentere forholdet overfor Se og Hør, men for omlag en måned siden dukket Aksel opp på et av Instagram-bildene til Gitte.

bildet er de to på treningssenteret Drive 495 i New York sammen med flere andre, som etter bildeteksten å dømme er kolleger av Gitte i modellbyrået Ford Models.

30-åringen fra Bergen gjør det nemlig godt som modell i USA, og hun har basen sin i metropolen på den amerikanske østkysten. Og mandag denne uken var hun blant gjestene på et celebert arrangement i New York.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Gitte Lill strålte på «Garden of Dreams Talent Show» i New York den 3. april. Foto: Kristina Bumphrey/Starpix/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Gitte Lill strålte på «Garden of Dreams Talent Show» i New York den 3. april. Foto: Kristina Bumphrey/Starpix/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Anledningen var det årlige «Garden of Dreams Talent Show», som i år arrangeres for 11. gang. Gitte entret den røde løperen i en sort cocktailkjole med bare skuldre, stylet med åpne sko og naturlig sminke.

På fest med Hollywood-fiffen

Og den norske toppmodellen var i godt selskap på arrangementet. «Alien»-stjernen Sigourney Weaver (67), «Lost»-skuespiller Michelle Rodriguez (38) og sangikonet Dionne Warwick (76) var også til stede på den røde løperen.

Gitte var heller ikke den eneste modellen som kastet glans over arrangementet. Hun fikk selskap av både amerikanske Damaris Lewis (26) og norske Ada Martini (26).

«Insurgent»-skuespiller Ansel Elgort (23), «The Sopranos»-stjernen Steve Schirripa (59) og Darryl McDaniels (52) fra hip hop-gruppa Run-D.M.C., var dessuten blant de profilerte gjestene.

Saken fortsetter under bildene.

MODELLER (f.v.): Både norske Ada Martini og Gitte Lill var på den røde løperen, sammen med Damaris Lewis, som er fra New York. Foto: NTB scanpix
MODELLER (f.v.): Både norske Ada Martini og Gitte Lill var på den røde løperen, sammen med Damaris Lewis, som er fra New York. Foto: NTB scanpix Vis mer
STJERNER (f.v.): Will Reeve, sønnen til «Supermann»-legenden Christopher Reeve, Ansel Elgort, Darryl McDaniels og Steve Schirripa koste seg også på festen mandag. Foto: NTB scanpix
STJERNER (f.v.): Will Reeve, sønnen til «Supermann»-legenden Christopher Reeve, Ansel Elgort, Darryl McDaniels og Steve Schirripa koste seg også på festen mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Michelle Rodriguez, som har hatt romanser med både supermodell og skuespiller Cara Delevingne (24) og den «Baywatch»-aktuelle kjekkasen Zac Efron (29), er for øvrig kinoaktuell i «Furious 8» med Kristofer Hivju (38).

Saken fortsetter nedenfor.

#Row #Challenge 🚣🏽 800 m in 3:17 #Fordfamily 🖖🏼#driveclubs

Et innlegg delt av Gitte (@gittelill)

Modell og danser

Før Gitte Lill slo igjennom som modell i New York, jobbet hun som danser hjemme i Norge, ifølge TV 2. Som 21-åring reiste hun til USA for å prøve seg som modell i én måned, noe hun definitivt lykkes med.

- Jeg trodde ikke jeg ville få noen modellkarrière.

- Jeg bruker størrelse 38, og jeg ble regnet som en «pluss size». Modellene skulle egentlig være i størrelse 32 eller 34. Siden jeg kun hadde sett syltynne modeller, trodde jeg ikke at jeg var for stor, sa hun til TV 2 i 2015.

Da den norske OL- og Paralympics-kolleksjonen til vinter-OL i Vancouver ble presentert i Oslo høsten 2009, var Gitte for øvrig blant danserne og modellene som viste fram klærne.

I 2009: Gitte Lill Paulsen (midten) og flere andre dansere presenterte OL- og Paralympics-kolleksjonen til OL og Paralympics i Vancouver.
Foto: Jon-Michael Josefsen / NTB Scanpix
I 2009: Gitte Lill Paulsen (midten) og flere andre dansere presenterte OL- og Paralympics-kolleksjonen til OL og Paralympics i Vancouver. Foto: Jon-Michael Josefsen / NTB Scanpix Vis mer

Og selv om den flotte blondinen fra Nattland i Bergen reiser verden rundt som modell, er det altså storbyen New York som er bostedet hennes.

For noen uker siden delte også Aksel Lund Svindal en rekke bilder fra byen på Instagram-profilen sin, før han reiste tilbake til Norge. Imidlertid figurerte ikke Gitte på noen av bildene.

Saken fortsetter nedenfor.

My crutches and I are spending some time away from the mountains.

Et innlegg delt av Aksel Lund Svindal (@asvindal)

Var i langvarig forhold

Før Aksel ble koblet til den norske toppmodellen, var han i et forhold med den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (33).

De to bekreftet romansen da de dukket opp på ESPY Awards sammen sommeren 2010. Etter at forholdet ble kjent, sa Aksel til VG at innstillingen hans til å være i et langdistanseforhold hadde endret seg:

- Tiden går, ting stemmer og lysten til å overvinne praktiske hindringer øker. Riktignok er ikke alpint som skiskyting, hvor guttene og jentene konkurrerer sammen hver helg, men vi er jo begge i alpene mesteparten av vinteren. Dessuten har vi noen måneder på våren hvor vi har tid til å være sammen, sa han til VG i 2010.

Saken fortsetter under bildet.

I BRYLLUP: For snart seks år siden hadde Aksel Lund Svindal med seg Julia Mancuso i bryllupet til fyrst Albert av Monaco og Charlene Wittstock. Foto: AFP/ NTB scanpix          
I BRYLLUP: For snart seks år siden hadde Aksel Lund Svindal med seg Julia Mancuso i bryllupet til fyrst Albert av Monaco og Charlene Wittstock. Foto: AFP/ NTB scanpix           Vis mer

Sommeren 2011 gjestet de fyrstebryllupet i Monaco sammen, mens under VM i Østerrike vinteren 2013 omtalte Julia ham i rosende ordelag:

- Det var veldig imponerende. Det er det beste jeg har sett ham stå på ski, sammen med noen av super-G-rennene han har vunnet, skrøt hun til Dagbladet den gang.

Høsten 2013 tok forholdet imidlertid slutt. Den gang bekreftet Aksel Lund Svindal bruddet via Facebook-profilen sin, der han forklarte at mangel på tid og avstanden mellom USA og Norge gjorde forholdet for vanskelig.

I et intervju med KK.no i 2015 røpet den populære 34-åringen hva han ser etter i «drømmedama».

- Norske jenter er bra, men akkurat hvor de kommer fra er ikke det som teller. Jeg liker når dama er hverdagslig. Når hun ikke prøver så hardt - det er sexy. «Less is more», sa Aksel den gang.

Da Dale of Norway presenterte sin nye kolleksjon i 2015, hadde de fått flere kjendiser fra alpinlandslaget til å posere på catwalken. Aksel Lund Svindal var en av dem, og han ble intervjuet av Seoghør.no - blant annet om hvor mye tid han bruker på badet om morgenen. Vis mer Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Vi var betatt av hverandre