Aksel Lund Svindal:

Aksel Lund Svindal lever over 6000 kilometer fra kjæresten: - Foreløpig går det bra

Åpner seg opp om sin nye kjæreste for første gang. 

- DET GÅR BRA: Aksel Lund Svindal forteller at forholdet med sin nye kjæreste, Gitte Lill Paulsen foreløpig går bra. Foto: NTB scanpix
- DET GÅR BRA: Aksel Lund Svindal forteller at forholdet med sin nye kjæreste, Gitte Lill Paulsen foreløpig går bra. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har ryktene rundt alpinstjerna Aksel Lund Svindal (34) svirret. Tidligere i vår kunne Se og Hør melde at skiesset hadde funnet lykken med modellen Gitte Lill Paulsen fra Bergen.

Den siste tiden har 34-åringen flittig delt bilder sammen med sin nye kjæreste på sosiale medier. Blant annet kan det late til at paret har vært på ferie sammen.

I et nytt intervju med God Kveld Norge avslører stjernen at til tross for den lange avstanden, har paret det bra. Paulsen bor nemlig i New York hvor hun jobber som modell.

- Foreløpig går det bra, så får vi se om vi er flinke til å møtes så ofte som mulig.

Saken fortsetter under bildet.

Datet alpinkjører

I september i 2013 ble det kjent at Lund Svindal og den amerikanske alpinstjernen Julia Mancuso som hadde vært kjærester i fire år, hadde gjort det slutt. Dette bekreftet Lund Svindal på sin Facebook-side den gang.

Det skal angivelig ha vært deres travle liv som førte til bruddet.

«Jeg har kjent Julia i mange år. De siste fire årene har vi delt et spesielt forhold sammen, og vi har hatt en fantastisk tid. Men tid er også en begrenset resurs. Det er lang avstand mellom våre hjem, og vi lever begge to meget travle liv. Å få nok tid sammen har vært en av våre største utfordringer, og det er vanskelig å se hvordan det skal forandre seg i fremtiden», skrev Svindal i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer