- DET GÅR BRA: Aksel Lund Svindal forteller at forholdet med sin nye kjæreste, Gitte Lill Paulsen foreløpig går bra. Foto: NTB scanpix
- DET GÅR BRA: Aksel Lund Svindal forteller at forholdet med sin nye kjæreste, Gitte Lill Paulsen foreløpig går bra. Foto: NTB scanpixVis mer

Aksel Lund Svindal:

Aksel Lund Svindal lever over 6000 kilometer fra kjæresten: - Foreløpig går det bra

Åpner seg opp om sin nye kjæreste for første gang. 

Den siste tiden har ryktene rundt alpinstjerna Aksel Lund Svindal (34) svirret. Tidligere i vår kunne Se og Hør melde at skiesset hadde funnet lykken med modellen Gitte Lill Paulsen fra Bergen.

Den siste tiden har 34-åringen flittig delt bilder sammen med sin nye kjæreste på sosiale medier. Blant annet kan det late til at paret har vært på ferie sammen.

I et nytt intervju med God Kveld Norge avslører stjernen at til tross for den lange avstanden, har paret det bra. Paulsen bor nemlig i New York hvor hun jobber som modell.

- Foreløpig går det bra, så får vi se om vi er flinke til å møtes så ofte som mulig.

Saken fortsetter under bildet.

🇳🇴 👫 ❤️ Happy birthday Norway #Norge

Et innlegg delt av Aksel Lund Svindal (@asvindal)

Datet alpinkjører

I september i 2013 ble det kjent at Lund Svindal og den amerikanske alpinstjernen Julia Mancuso som hadde vært kjærester i fire år, hadde gjort det slutt. Dette bekreftet Lund Svindal på sin Facebook-side den gang.

Det skal angivelig ha vært deres travle liv som førte til bruddet.

«Jeg har kjent Julia i mange år. De siste fire årene har vi delt et spesielt forhold sammen, og vi har hatt en fantastisk tid. Men tid er også en begrenset resurs. Det er lang avstand mellom våre hjem, og vi lever begge to meget travle liv. Å få nok tid sammen har vært en av våre største utfordringer, og det er vanskelig å se hvordan det skal forandre seg i fremtiden», skrev Svindal i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVLE: Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso gjorde det slutt i 2013 etter fire år som kjærester. Foto: NTB Scanpix
TRAVLE: Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso gjorde det slutt i 2013 etter fire år som kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hyllet for utseende

Aksel Lund Svindal har tidligere blitt hyllet for sitt utseende og omtalt som en av Norges mest ettertraktete ungkarer.

Til Seoghør.no har toppidrettsutøveren tidligere sagt at han har et avslappet forhold til sitt eget utseende og klesstil.

- Jeg har et ganske avslappet forhold til mote. Jeg vil jo ha på meg klær jeg liker å gå i men det er ikke så mye mer omfattende enn det, sa han i 2015.

LES OGSÅ: Vil endre på kroppen etter «Farmen Kjendis»

SPOLERT:Aksel Lund Svindal innser at VM-sesongen trolig er spolert etter at akillesen røk under ballspill med lagkameratene. Video: NTB Scanpix Vis mer