LEDIG PÅ MARKEDET: Aksel Lund Svindal avslørte at han er singel da han onsdag gikk modell for klesmerket «Dale of Norway» sammen med flere andre norske idrettsutøvere. Foto: Morten Eik/Se og Hør
LEDIG PÅ MARKEDET: Aksel Lund Svindal avslørte at han er singel da han onsdag gikk modell for klesmerket «Dale of Norway» sammen med flere andre norske idrettsutøvere. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

Aksel Lund Svindal er singel

Og nå forteller han hvordan drømmedama er.

Publisert

SEOGHØR.NO: Etter fire år som kjærester ble det i september 2013 slutt mellom Aksel Lund Svindal (32) og den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (31).

- Jeg har kjent Julia i mange år. De siste fire årene har vi delt et fantastisk forhold. Vi har hatt den beste tiden sammen. Men tid er også en begrenset ressurs. Det er lang avstand mellom hjemmene våre der vi begge lever travle liv, skrev Svindal blant annet på sin Facebook-profil den gang.

Toppalpinisten, som vanligvis ikke deler så mye av privatlivet sitt med offentligheten, valgte å avsløre bruddet selv i stedet for at folk skulle gå rundt og spekulere.

Siden den gang har nok mange jenter lurt på om kjekkasen har funnet lykken igjen.

Og da KK.no møtte kjekkasen onsdag, etter en catwalkvisning for strikkemerket Dale Of Norway i Oslo, spurte de ham rett ut om han fremdeles var ledig på markedet.

- Ja, jeg er singel, svarte han smilende til nettstedet.

 

 

Se video av Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud på catwalken her:

 

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTEN: Store avstandenr og hektiske timeplaner var årsaken til bruddet fra alpinisten Julia Mancuso for to år siden.
EKS-KJÆRESTEN: Store avstandenr og hektiske timeplaner var årsaken til bruddet fra alpinisten Julia Mancuso for to år siden. Vis mer

Men Svindal har ikke gitt opp jakten på å treffe kjærligheten igjen, og slik beskriver han drømmedama:

- Norske jenter er bra, men akkurat hvor de kommer fra er ikke det som teller. Jeg liker når dama er hverdagslig. Når hun ikke prøver så hardt - det er sexy. «Less is more». Ikke minst mulig tekstiler altså, men minst mulig fancy.

- Jeg tror folk er redde for å skille seg ut og dermed gjemmer bort personligheten sin litt. Det er kult hvis dama tør å skille seg litt ut - så lenge det er ekte, fortalte Aksel Lund Svindal til KK.no.

LES OGSÅ: Aksel Lund Svindal i jordskjelvdrama i Chile

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer