MÅ KUNNE LØFTE HENNE: Anette Sagen vil ha en mann som klarer å løfte henne uten å knekke sammen.  Foto: SCANPIX
MÅ KUNNE LØFTE HENNE: Anette Sagen vil ha en mann som klarer å løfte henne uten å knekke sammen. Foto: SCANPIXVis mer

- Aksel Lund Svindal er ganske kjekk

Hopp-ess Anette Sagen vil ha en mann som kan løfte henne...

SEHER.NO: Norges kvinnelige hoppstjerne, Anette Sagen (23), ser veldig frem til å konkurrere under VM på ski for første gang i vinter.

Under VM i Tsjekkia i februar får kvinnelige skihoppere lov til å delta for aller første gang, og for 23-åringen fra Mosjøen er det stort at hun endelig får lov til det hun i mange år har kjempet for.
Likevel er det ikke bare hopp som opptar den spreke idrettsjenta.

For i et ferskt intervju med Sport Magasinet i Dagbladet fredag, innrømmer Sagen at hun fortsatt ikke har funnet "sitt livs store kjærlighet".

- Han tror jeg ikke jeg har funnet enda. Jeg håper hvertfall ikke det. Det hadde i så fall vært litt trist, siden jeg er singel nå, sier hun til Sport Magasinet.

Ifølge hoppstjernen er det imidlertid svært lite sannsynlig at hun finner drømmemannen i hoppbakken.

- Hoppere har en tendens til å være litt skrøpelige. Jeg vil gjerne ha en mann som kan løfte meg opp uten å knekke sammen under meg, sier hun.

Sagen har nemlig mange krav til sin fremtidige kjæreste, og innrømmer at det er flere ting som skal til for at hun finner en mann sexy.

- Humor er meget viktig, og han må gjerne være veltrent, rent fysisk. Den gamle klisjeen høy, mørk og kjekk er heller ikke å forakte, men det er ikke utseendet som er det viktigste. Karisma, og at han har nok selvtillit til ikke å ta seg selv så høytidelig er viktigere, sier hun.

Og på spørsmål om hvem hun synes er Norges mest sexy person, er svaret klart:

- He-he. Aksel Lund Svindal er jo ganske kjekk da. Men dette tenker jeg egentlig lite på. Jeg føler jeg har kommet meg over den verste fjortis- og fnisealderen, humrer hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Anette og Aksel til topps!