FORELSKET: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie viste sin kjærlighet under Amanda-utdelingen i Haugesund. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie viste sin kjærlighet under Amanda-utdelingen i Haugesund. Foto: Stella PicturesVis mer

Aksel hyllet rumpa til Tone

- Den er fantastisk!

Se video nederst i saken!

SEHER.NO Det var et feststemt og lykkelig par som møtte pressen i Haugesund fredag kveld, kort tid etter at de endelig bekreftet forholdet.

Og Aksel Hennie (33) var ridderligheten selv, da pressen omsvermet Tone Damli Aaberge (21) og tok bilder fra alle vinkler.

- Altså... Filme rumpa til dama. Det er liksom Amanda, føler jeg. De bildene dere tar nå er overflødige, folkens. Disse har dere allerede tatt, føler jeg, sa han til pressen.

Smilende spurte Tone om kjolen hennes var rett, og Aksel var ikke sen med å ta en kikk på bakdelen til hans nye kjæreste.

- Den er fantastisk!

Hennie og Damli Aaberge hadde tidligere blitt observert sammen ved flere anledninger, og noen timer etter at Seher.no så turtelduene kysse på flyplassen, innrømmet de at de var blitt kjærester.

- Stort mer offentlig enn dette kan det vel ikke bli, sa Tone.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Endelig bekrefter de forholdet

[obj:media:7961]