Aksel Hennie trekker seg fra Twitter

Den norske filmstjernen sletter Twitter-profilen sin, et knapt halvår etter at han gjorde det samme på Facebook.

FJERNER SEG FRA SOSIALE MEDIER: Skuespiller Aksel Hennie sletter Twitter-kontoen sin, et knapt halvår etter at han trakk seg fra det han opplevde som en bekreftelsessøken på Facebook. Her er han på «Hercules»-premieren i Berlin i august 2014.  Foto: Iimago/Future Image/ All Over Press
FJERNER SEG FRA SOSIALE MEDIER: Skuespiller Aksel Hennie sletter Twitter-kontoen sin, et knapt halvår etter at han trakk seg fra det han opplevde som en bekreftelsessøken på Facebook. Her er han på «Hercules»-premieren i Berlin i august 2014. Foto: Iimago/Future Image/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Aksel Hennie (39) er godt i gang med å skape seg en Hollywood-karriere, etter å ha spilt i actionfilmen «Hercules».

Men i motsetning til en rekke internasjonale stjerner, som trykker sosiale medier til sitt bryst, har «Hodejegerne»-stjernen inntatt en mer distansert holdning til disse.

Onsdag annonserte den prisvinnende «Pionér»-skuespilleren at han sletter Twitter-kontoen sin.

«Ha det bra, Twitter!», erklærte Hennie til et skjermbilde fra mikrobloggtjenesten Twitter, som opplyser om at kontoen hans er deaktivert og vil bli slettet for godt om 30 dager.

Annonseringen la han ut på bildedelingstjenesten Instagram, der Hennie fortsatt har en aktiv konto.

Hva som er årsaken til at Aksel velger å legge ned Twitter-kontoen sin er foreløpig ikke kjent.

Saken fortsetter under bildet.

FILMSTJERNE: Etter å ha spilt i Morten Tyldums «Hodejegerne» og i «Hercules», mot blant andre Dwayne «The Rock» Johnson (bildet), har Aksel Hennie begynt å skape seg en Hollywood-karriere.  Foto: Stella Pictures
FILMSTJERNE: Etter å ha spilt i Morten Tyldums «Hodejegerne» og i «Hercules», mot blant andre Dwayne «The Rock» Johnson (bildet), har Aksel Hennie begynt å skape seg en Hollywood-karriere. Foto: Stella Pictures Vis mer

39-åringens sletting av Twitter-kontoen kommer et knapt halvår etter at han slettet profilen sin på Facebook. I starten av oktober skrev VG at Hennie valgte å kutte ut Facebook for å bli mer tilstedeværende for datteren sin.

I tillegg til å være pappa, har altså Aksel Hennie nok å henge fingrene i om dagen - uten å være aktiv på en rekke sosiale medier.

Til våren er han kinoaktuell i eventurfilmen «Last Knights», som har Morgan Freeman (77) og Clive Owen (50) i andre store roller. For tiden er han dessuten opptatt med innspillingen av Ridley Scott-filmen «The Martian», der stjerner som Jessica Chastain (37) og Matt Damon (44) også spiller.

LES OGSÅ: Fikk jobb etter fyllekuler med Harald Eia

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer