Aksel Hennie roser samarbeidet med Matt Damon

- Han er en bra fyr.

GIGANT-ROLLE: Aksel Hennie er i godt lag på rollelisten i The Martian. Han spiller mot blant annet Matt Damon, Jessica Chastain og Kate Mara.  Foto: Scanpix
GIGANT-ROLLE: Aksel Hennie er i godt lag på rollelisten i The Martian. Han spiller mot blant annet Matt Damon, Jessica Chastain og Kate Mara. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag er det premiere på den nye Hollywood-storfilmen «The Martian», hvor Aksel Hennie (39) spiller sammen med internasjonale stjerner som Matt Damon  (44) og Jessica Chastain (38).

Den stjernespekkede filmen er et amerikansk sci-fi-actioneventyr som handler om hvordan en skipbrudden astronaut på Mars prøver å overleve til hjelpen kommer.

Aksel spiller en av astronautene i filmen, tyskeren Alex Vogel.

I et intervju med VG sier Aksel at han fikk et svært godt forhold til Matt Damon under innspillingen.

- Matt Damon er en en god kollega, en bra fyr! Man kunne sikkert blitt satt ut av å jobbe med disse folkene, men ingen av dem tillater det. Matt og de andre er åpne, sjenersøse og tilstedeværende. Vi ble en sammensveiset gjeng.

På den glamorøse premieren i London i forrige uke var både Jessica Chastain, Kate Mara og Matt Damon.

Men norske Hennie var ikke å se. Til Seoghør.no avslørte hans manager årsaken til fraværet.

- Han er på «Nobel»-innspilling i Marokko, ellers så skulle han mer enn gjerne vært der. Der skal han være i én måned, sa Martin Braathen.

- Hvordan går det hittil?

- Det går veldig fint! Han har sagt at alt går smertefritt og at han er fornøyd med å jobbe med de han jobber med. Så det blir veldig spennende, la manageren til.

LES OGSÅ: Aksel Hennie droppet «The Martian»-premiere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer