Aksel Hennie i dramatisk bilulykke

Gikk rundt på settet til Pioner. Fraktet vekk i ambulanse.

Publisert
Sist oppdatert
BERGEN/OSLO (SEOGHØR.NO): Aksel Hennie (36) var torsdag formiddag involvert i en dramatisk bilulykke på filmsettet til «Pioner» i Bergen.

Hennie var bak rattet i en av bilene under en biljakt, og det gikk helt galt da Hennie mistet kontrollen over bilen. Bilen snurret over på taket og landet til slutt på hjulene.

Seoghør.no var til stede på settet da ulykken skjedde, og taket på bilen skal være fullstendig smadret.

Skuespilleren ble fraktet vekk i ambulanse, og skal ha klaget over smerter i nakke og rygg.

- Aksel er i god behold, sier Tone Damli Aaberges manager David Eriksen til Seoghør.no i etterkant av ulykken.
 
Ifølge Aksels «bonusmor», Helene Forbes Hennie, skal Hennie ha hørtes fin ut over telefon.

- Aksel han har ringt meg og han er i fin form, detaljene rundt ulykken får dere snakke med ham om. Han hørtes helt fin ut på telefonen, sier hun til VG.

HAR DU IKKE FÅTT MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV? SE DENNE UKENS PROGRAM HER

I «Pioner» spiller Hennie en dykker, og fortalte tidligere om den harde treningen for å komme i form til filminnspillingen.

- Folk trente på en mer organiske måte før, og ønsket meg et annet uttrykk enn «vår tids sterke mann med typisk treningsstudiokropp». Det jeg gjorde var å holde på i hagen, gravde opp bedd, og bar stein, trær og planter til det ikke var mer å bære der, sa han til VG.

Men det er ikke bare trening som måtte til for at Hennie skulle passe til hovedrollen i filmen. Han har også anlagt en spesiell bart, noe han har tullet med forloveden, Tone Damli Aaberge om.

«Kjære Tone! Dette er mannen du har sagt ja til å leve resten av livet ditt med... Er'u helt sikker?», skrev han nylig på Twitter. Da svarte Tone følgende:

«Eg ser berre han eg elska uansett sveis eller bart

Ifølge Filmweb er «Pioner» en thriller fra starten av det norske oljeeventyret, og Hennie spiller mot to Hollywood-skuespillere. Wes Bentley har blant annet spilt i «The Hunger Games» og «American Beauty», og Stephen Lang har spilt i «Avatar».

Filmen skal i utgangspunktet ha premiere i september neste år.

Seoghør.no kommer med mer!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ikke mye nærkontakt om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer