Aksel Hennie flytter ut

Aksel Hennie og samboeren Jannicke er på flyttefot. Nå kan du sikre deg parets drømmeleilighet!

DRØM SØTT: Her er Hennies soverom. Foto: Inviso/Christian N. B. Christe
DRØM SØTT: Her er Hennies soverom. Foto: Inviso/Christian N. B. Christe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bare på www.seher.no!

Skuespiller Aksel Hennie (30) og samboer Jannecke Nordskog (32) har bestemt seg for å selge sin fasjonable designerleilighet på beste vestkant i Oslo.

Paret måtte ut med om lag 2,2 millioner kroner for den 74 kvadratmeter store leiligheten da de kjøpte den for nesten to år siden. Nå er den verdt betydelig mer, i dag ligger taksten på hele 3,5 millioner kroner.

Kjendisparet kjøpte leiligheten da de ventet sitt første barn sammen, og etter det Se og Hør erfarer skal deres første familiehjem ha blitt pusset opp etter alle kunstens regler.

SE HUSET ROM FOR ROM: Bildespesial!

Alle rommene er malt i lyse farger og gulvet som er i hel eik, gir et eksklusivt særpreg. Under oppussingen har designerne lagt stor vekt på at leiligheten skal være brukervennlig men stilfull. Gjennom utstrakt bruk av speil, downlights med dimmere og plassbygde løsninger har de også klart å utnytte arealet maksimalt.

Den flotte designerleiligheten ligger i et rolig men sentralt strøk i Drammensveien 52 b, rett ved Solli Plass. Den er gjennomgående og har en sørvendt beliggenhet på hjørnet av bygården.

Se annonsen her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer