- Aksel har blitt en gladere gutt

Aksel Hennies far takker Tone Damli for sønnens forvandling.

GIFTER SEG: 1. august gifter Aksel Hennie og Tone Damli seg på Sicilia i Italia. Da med Morten Hennie som forlover. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: 1. august gifter Aksel Hennie og Tone Damli seg på Sicilia i Italia. Da med Morten Hennie som forlover. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere var Aksel Hennie (37) et sjeldent syn på røde løpere og premierefester. Og da han stilte opp, var det en tydelig ukomfortabel skuespiller som viste seg fram.

Etter at Hennie ble sammen med Tone Damli (24), forandret han seg mye. Det forteller Aksels far, Morten Hennie (62).

- Det er jo ikke til å stikke under en stol at han har blitt en gladere og lysere gutt etter at han ble sammen med Tone, bare se på ham nå, sier han til Her og Nå.

Han mener at Damli har gjort sønnen hans til et bedre menneske, som har glidd rett inn i familien.

- Dessuten må jeg si at Tone er en helt fantastisk jente som jeg er veldig glad i. Hun og Aksel utfyller hverandre godt og gjør hverandre trygge. De fremstår som et flott, solid par som begge har bena godt plantet på jorda til tross for at de har lov til å sveve litt. Jeg kunne ikke fått en bedre svigerdatter. Det gjør meg stolt og glad som svigerfar og pappa.

Tidligere ble det kjent at Morten vil være forlover når Tone og Aksel skal gifte seg på Sicilia i august.

- Vi gleder oss veldig til at de skal gifte seg. Det er fine folk som skal gi hverandre mye i et langt liv, sa Morten til Se og Hør i fjor sommer.

LES OGSÅ: Gifter seg på paradisøy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer