FOR DÅRLIG LYD: - Akkurat i Kurts tilfelle så holdt det ikke, sier prosjektleder Joacim Lund til Dagbladet. Foto: SCANPIX
FOR DÅRLIG LYD: - Akkurat i Kurts tilfelle så holdt det ikke, sier prosjektleder Joacim Lund til Dagbladet. Foto: SCANPIX Vis mer

- Akkurat i Kurts tilfelle så holdt det ikke

Dårlig lyd gjør at Kurt Nilsen ikke er med på livealbumet fra veldedighetskonserten.

SEHER.NO: Kurt Nilsen (31) var en av frontfigurene på "Dugnad for Haiti" i Den Norske Opera & Ballett den 24. januar, men er ikke med på livealbumet fra veldedighetskonserten. Det skyldes at lyden fra gitaren ble for dårlig på innspillingen, sier prosjektleder Joacim Lund til Dagbladet.

- Mikrofonene sto for langt unna, forklarer han til avisen.

Lund synes ikke det er noe poeng i å fordele skyld for det som skjedde, og peker på at hele prosjektet ble til på veldig kort tid. Ifølge prosjektlederen var det et stort press for å ordne alt det tekniske før konserten.

- Det gikk veldig bra, men akkurat i Kurts tilfelle så holdt det ikke. Det er ikke noen stor sak, for det kunne gått så uendelig mye verre, sier Lund til Dagbladet.

Andre artister som opptrådte under konserten og kom med på plata var Ole Paus, Ane Brun & Operaorkesteret, Ingrid Olava og Thom Hell.

Ifølge Dagbladet kunne Kurt Nilsen ifølge artistbyrået Playroom ikke kommentere saken i mandag.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Kurt selger for godt